Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa ona

Mąż nigdy nie widział mnie nago,nie rozmawiamy o seksie....

Polecane posty

Do autorki-czy nigdy nie zalozylas bluzki z dekoltem,kup se fajna kiecke,nie zakladaj bielizny,usiadz mu na kolanach,powierzgaj dupka,poloz jego rece na swych cycuszkach..technik jest mnostwo.

Gość marzyciel z tego kraju
a Ja myslalem, ze mam problem z zona.

Dr Drejfus skoro tu pisze znaczy ze chce to zmienic..w koncu sie przelamie.no bo ile to mozna ciagnac?

Gość Doktor Drejfus
stawiam dolary przeciw pączkom, że nigdy mu pieroga nie pokaże :D

Do adamalla: piszesz, że potrzebne jest zaufanie, ale na boga przecież oni są małżeństwem od 4 lat! Nie ogarniam takich związków gdzie małżeństwem muszą być bo co inni ludzie powiedzą ale zaufania pomiędzy małżonkami ani za grosz! Do autorki: zanim pójdziecie spać zapal świeczkę/świeczki lub inną małą lampkę i sama rozbierz swojego faceta z piżamy czy w czymkolwiek on sypia. Pooglądaj sobie jego podotykaj. Jak nic biernie nie będzie leżał tylko również zacznie działać. Jak już zacznie ciebie rozbierać to się nie opieraj i w razie czego ściągnij z siebie pozostałą garderobę. Zapewne wiesz co później możecie robić...

Pola, to że autorka tutaj pisze wcale nie znaczy że chce coś zmienić. Patrząc po jej postach, chce sobie trochę pojęczeć jaki to świat jest dziwny. Ba! nawet szuka poparcia swojego działania.

Marzyciel z tego..- no tak juz jest z kobietami,ledwie brzuch lekko pekaty i jest powod do wstydu..gdy facet zapewnia kobiete iz jest piekna wowczas ona zaczyna powoli akceptowac swe cialo.moze autorki maz nie mowi jej tego..toc nie wierze ze chodzi w worku na kartofle:P

Gugiel-ja w nia wierze..skoro juz o tym mysli to jest na dobrej drodze by to zmienic..coz ze jeczy,pojeczy i sie grubo zacznie zastanawiac nad orawdziwa zmiana.trzeba jej pare technik tu zasugerowac.grunt to zmienic myslenie i sie przestawic.

Gość Doktor Drejfus
bym se w sumie piwo postawił ...

Gość ja pani wasza
wspolczuje mezowi

Pola, tylko wszystko co jej tutaj zasugerowano to autorka od razu odrzuciła. Kąpiel wg mnie jak najbardziej wchodzi w grę pomimo teściowej nawet warującej pod drzwiami łazienki. Chcieć to móc. Autorka najwidoczniej nie chce wystarczająco mocno.

Gość Doktor Drejfus
nie wolno?

Mireczka Ona wstydzi się piersi mężowi pokazać, a Ty jej każesz wejść mu do łazienki i wsadzić rękę pod wodę w wiadomym celu. Chcesz, żeby jedno z nich na zawał padło?

Gość Doktor Drejfus
mam zaświadczenie, że już jestem zdrowy :classic_cool:

Gość mireczkaa
blablabla- ona się wstydzi, ale nie pisze, że jak widzi męża gołego to się krępuje :) Stąd moja rada- najpierw niech sama spróbuje- czy wstydzi się tylko własnej nagości czy też krępuję ją nagi mąż. Zawsze coś- na początek. Bo szkoda mi trochę dziewczyny.Kurcze, widok tego wzroku własnego faceta jak widzi Cię nago jest zajebisty i lepszy niż jakiekolwiek słowa zapewniające, ze jesteśmy piękne :)

Gość Doktor Drejfus
jutro

Gość adamella
Widok wzroku męża gdy jesteśmy nago..... No wiesz mireeczka - ja tam nic nadzwyczajnego w tym wzroku nie widziałam u pierwszego partnera. Dopiero drugi nauczył mnie braku skrępowania - dltego uwazam ze to ewidentnie wina męża.To w końcu facet ma jaja nie?Skoro nie nalego na nagość żony to i ona spasowała

Gość mireczkaa
adamella- ale nie rozmawiamy tutaj o winie tylko o wyjściu z sytuacji:) Może wina męża, może żony- jedna ryba. Jeśli autorka chce coś zmienić w swoim związku to powinna wziąć sprawy w swoje ręce. A ja widzę we wzroku męża, jak patrzy na mnie nagą, wszystko- miłość, pożądanie. I to jest cudne :)

Gość wstydliwa ona
adamella Dziekuję,że chociaż starasz się mnie zrozumieć. Nie odrzucam rad - ich tu po prostu nie było.Pomysł z kapielą odpada - wy chyba nie mieliście wrednej teściowej:P Myslę,że masz trochę racji adamella bo w zasadzie to nie przypominam sobie by mąż kiedykolwiek powiedział "kochanie pokarz mi się cała nago".No nie było takiej sytuacji:/ I zaczynam teraz się zastanawiać dlaczego?

Gość wstydliwa ona
Co do wczesniejszych pytań - tak spimy z dzieckiem w jednym pokoju - często we trójkę.

Gość Doktor Drejfus
teściowa bada, czy masz ciepłą wodę? piętrzysz i sama musisz to przyznać

Czasem sa dwie a czasem jedna,moje alter ego sie lubi ujawniac lecz w tym przypadku sie zasugerowalam i stwierdzilam ze V mi bardziej pasi:)

Gość wstydliwa ona
A ja nie doświadczyłam takiego wzroku u męża.Gdy chodze bez bluzki - patrzy ale nic tam nadzywczajnego nie widze w tym spojrzeniu:(

Gość mireczkaa
autorko- a czym ryzykujesz? Teściowa zacznie się dołazienki dobijać? Czy o co chodzi? Bo naprawdę nie rozumiem... Chyba jako małżeńśtwo macie prawo siedzieć razem w łazience...