Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponoć to pomaga11

Proszę powiedzcie - jak nie myśleć o zajściu w ciążę

Polecane posty

Gość nie moga sie z toba zgodzic
no ja czekam na zabieg do kwietnia a jezeli sie nie uda sprubujemy kolejny raz wiec ten miesac bedzie sie strasdznie dluzyl

Gość zapominajka766666666
doskonale wiem co przezywasz.ja po kazdym okresie wyłam przez tydzien. pomogli mi w klinice laczenia nielodnosci.i trwalo to 2 miesiace.w 2 miesiace mi pomogli.a pewnie gdybym nie zmienila gina do tej pory bym sie starala i bylibysmy juz bankrutami.kazda wizyta 200zl. i kupa niepotrzebnych badan .niektore nawet za 700zl.

zapominajka 766666666 no ja to samo zrobilam nie ma co sie leczyc u takiego gina on i tylko kase zdzieraja

Gość ponoć to pomaga11
juz sama niewiem, to wogole chore, że to nasze kochane panstwo nie udziela nam pomocy... juz tak bardzo bym chciała miec to za sobą.....

ja tez jak bym nie poszla do klniki to bym do dzisiejszego dnia sie dalej starala i robili by mnie w konia ze wszystko jest ok tym bardziej ze koncza za chwile 30 lat lata leca:O a dla mnie to 4 lata to istny koszmar:O

Gość ponoć to pomaga11
Macie racje, a mozecie zdrzdzic w jakich klinikach sie leczycie?

ja w katowicach

ja jestem z wroclawia.leczylam sie w Polmedzie u dr.siejkowskiego.

mi bardzo pomogła praca fizyczna... :) pracowałam tak długo i ciężko że naprawdę ostatnią rzeczą o kórej wtedy myślałam była ciąża :) dodam że zanim zaszłam staraliśmy się z mężem o dzziecko 1,5 roku i do tej pory nie wiem jak udało mi się zajśc w ciążę :)

wykolejona tyolko widzisz inaczej sie to ma do par które sie lecza a nie te ktore sa zdrowe 15,5 roku to nie jest dlugo

mialo byc 1,5 roku przepraszam

Gość ponoć to pomaga11
Ja jestem z okolic wrocławia i tez mysle o polmedzie ale za bardzo nie jestem zdecydowana

Gość ponoć to pomaga11
a jesli chodzi o prace, to probowała, ale nie działa, nawet przekopałam cały ogródek, przesadzałam wszystkie mozliwe kwiatki... inic

powiedz mi dlaczego nie jestes zdecydowana???? ja rozumiem ze nazwa przeraza.ja balam sie tej nazwy.klinika nieplodnosci.ale musialam sobie to jasno powiedziec ze mamy z tym problem. wizyty nie sa drogie.pierwsza kosztuje chyba 150 zl a nastepne 80zl. masz do wyboru 3 lekarzy.nie zastanawiaj sie .idz.zobaczysz ze ci pomoga

zapominajka766666666 zaszlas naturalnie? ile sie staraliscie? byly jakies przyczyny?

przez dwa lata nie moglam zajsc w ciaze. okazalo sie ze mam policystyczne jajniki.dwa miesiace na tabletkach clo i udalo sie. bylismy juz zapisani na inseminacje.

Gość ponoć to pomaga11
W sumie racja, dzisiaj porozmawiam z mężem, i moze z kuzynką, ona mi poleciła tą lekarkę na którą teraz sie zdecydowałam, mam pierwszą wizytę za soba, z tego co wiem ona tez miała problemy i w koncu to ta dr jej wlasnie pomogła, ale niewiem jakie to były problemy.

Gość ponoć to pomaga11
Powiedz mi jeszcze, jakiego lek polecasz?

zapominajka766666666 no to fajnie no ja poodchodze w kwietniu po 4 latach meki:O no u nas niestety labo IUI albo ivf wskazane jak po kiku próbach IUI sie nie uda

ja slyszalam ze najlepszy jest dr.Polak. ale on przyjmuje tylko raz w tyg. we wtorki.ja chodzilam do doktora siejkowskiego i jestem zadowolona bo sa efekty nie moga sie z toba zgodzic...a u was jaki jest problem?? ja pamietam jak przyszlam do polmedu i zrobilismy badanie nasienia i okazalo sie ze jest strasznie zle.bylam zalamana. a potem w necie wyczytalam ze nasze badanie bylo zle zrobione ,powtorzylismy i wynik super.wiec jeden problem byl z glowy

ja mam wrogsc sluzu

Gość ponoć to pomaga11
U mnie narazie wysoka prolaktyna i przeciwciała przeciwplemnikowe, niewiem jeszcze jak z drożnością jajowodów, przez pol roku brałam clo, owulacja była.. Męża badania bedziemy powtarzać

nie moga sie z toba zgodzic... trzymam kciuki zeby wam sie udalo. nie trac nadziei to najwazniejsze.i nie dajcie sobie wmowic ze jak bedziecie o tym myslaly to sie nie uda. ponoc to pomaga11...jesli chodzi o droznosc jajowodow to ja tez robilam.hsg u dr.wojciechowskiego we wroclawiu na kamienskiego.i polecam go z czystym sumieniem.wogole nie boli .ale kosztuje 450zl.

Gość izoterma28
a moze ktos cos wie na temat invimed we Wrocławiu i nie tylko z tego co wiem

a jesli chodzi o badanie nasienie to pamietaj ze cala zawartosc musi znalezc sie w pojemniczku.nam nikt o tym nie powiedzial a mojemu M.troche spadlo i to ta pierwsza frakcja ktora jest najwazniejsza bo jest w niej najwiecej plemnikow.

Gość izoterma28
ja nie wiem nic o invimed.slyszalam ale wybralam Polmed

Gość ponoć to pomaga11
Na razie ze wzglądu na niedawną operację nie mogę miec robionego badania na drożność jajowodów, ale jak tylko będę mogła to na pewno to zrobię:)

przepraszam jakis blad mi sie wdarl i ukradlam ci nicka.przepraszam.ale to bylo do ciebie izoterma28

ponoc to pomaga11...bedzie dobrze.zobaczysz. dziewczyny gdyby ktoras potrzebowala tabletek clo ...to ja mam 3 op. albo witaminek na poprawe nasienia to mam salfazin(prawie cale opakowanie)l-carnityne, koenzym Q10....oddam za darmo