Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no mamuśki ile z Was?

Która z Was wygląda tak dobrze jak ona po 3 CIĄŻACH?

Polecane posty

Gość niemożliwe, żadna???
przecież na kafe same ideały przesiadują i to pod każdym względem ideały:D

Gość przeciez w kostiumie kąpielowy
nie jest tylko w koszuli i spodniach. szczupła i ładna, tyle. co pod spodem? niewiadomo

Gość czyli już się zaczyna
:D

Ona jest celebrytką i nie czarujmy się, ale stać ją na dobry wygląd. Zresztą właśnie na nim zarabia, nieprawdaż? Lepiej się rozejrzyj po ulicach. Osobiście znam dwie mamy (obie z trójką dzieci i po 30stce), które wyglądają rewelacyjnie - mimo, że pracują na pełnym etacie, nie mają darmowych kosmetyków i reszty "bagażu" celebrytki. A swoją drogą Przybylska to bardzo ładna kobieta.

Gość ja po dwojce tez wygladam
dobrze , a bo co ?

Gość ewfwefeffewfewfef
Stać ją na to. Poza tym, ona właśnie zarabia głównie swoim wyglądem. A która kobieta może sobie pozwolić na własnego trenera? Albo na nianię, która będzie się dziećmi zajmować, gdy matka będzie oddawać się wszelkim zabiegom?

Gość BGFEGGGHG
moja ciocia urodziła 12 dzieci i wcale nie wygląda gorzej niż bezdzietna kobieta w jej wieku :/

Gość no nie watpię że ciocia
:D która ma pewnie bliżej setki, a nie 30-ki, wygląda jak jej bezdzietne koleżanki, to raczej norma, że wygląda się podobnie w podeszłym wieku:D

Gość BGFEGGGHG
nie bliżej setki, tylko 52 dokładnie..

Gość no nie watpię że ciocia
nie no faktycznie 33- latka ma bliżej do setki niż 52-latka:D

Gość nie wiedziałm że PRZYBYLSKA
PALI PAPIEROSY i to w ciąży!!! na tych zdjęciach w bikini musiała już być w ciąży i to gdzieś w 3 miesiącu skoro urodziła pod koniec marca 2011

Gość na ostatnim zdjęciu z tych
w bikini, ślepa idiotko:P

Gość na ostatnim zdjęciu z tych
o kurde, no to piąteczka, bo mało kto potrafi odszczekać;) a swoją drogą Przybylska faktycznie chyba nie planowała tej ciąży jak sama o tym mówiła i po prostu nie wiedziała chyba, że w tej ciąży jest skoro jarała, bo nie wygląda mi na taką, która ma w dupie zdrowie swoich dzieci

Gość dupka po kupce
bez ciąży nie wyglądam tak dobrze :D BTW jak się robi, żeby po ciąży mieć taki ładny brzuch? Przeciez ten dzieciak musi sie gdzies zmiescic? Operacja tylko zostaje, czy są jakieś naturalne metody?

Gość ale ona miała bardzo mały
brzuch w ciąży gdybyś zobaczyła mój... to dopiero masakra:O nie wiem jakim cudem mam taki ładny po ciążach i bez najmniejszego rozstępu:D

Gość b.e.a.t.a
Wlasnie, miala maly brzuch bo szersza w biodrach jest. Jak kobieta ma szeroka miednice do tego jest wysoka, to ten brzuch tak nie wychodzi do przodu, bo spora czesc zmiesci sie w miednicy. Ja mam podobna figure jak Przybylska, niestety nie widac tego pod warstwami tluszczu, jakie mi zostaly po 2giej ciazy :P Ale brzuch mialam maly w obu ciazach i wyszedl z nich bez szwanku, jedynie z przodu widac, ze skory jest jakies 2cm za duzo, ale kto by sie czepial takich szczegolow.

Naprawdę bardzo ładna kobieta. Figura- szok, bo po 3 dzieci tak wyglądać, to nie lada wyczyn, ale tutaj też ważną rolę odgrywają geny, styl życia i to jak się wyglądało przed ciążą i ile się w niej przytyło. Twarz ma naprawdę ładną, nawet na zdjęciach bez makijażu, bez photoshopa.

Gość gagatka 212
Ja na pewno nie! Jestem gruba locha i mam wszedzie celulitis i rozstepy. I nie chce mi sie wziac za siebie.

Piekna, zawsze mi sie podobała :P ja mam tylko jedno dziecko i nie wygladam swietnie, nawet dobrze nie wygladam :P jestem strasznie leniwa, cwiczyc mi sie nie chce, miesnie brzucha mi zanikly po ciązy :O mimo, ze od porodu minely 2 lata wziac mam 5 kg na plusie :O chciałabym tak wyglądac jak ona