Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia2608

Jaka suknia ślubna dla niskiej kobiety?

Polecane posty

Jaką polecilibyście suknie dla niskiej kobiety? Niestety mam tylko 158 cm wzrostu, najprawdopodobniej założę wysokie szpilki. Mam dość długie nogi w stosunku do wzrostu, także z tym nie mam problemu. Mam normalną sylwetkę, ani chudą ani grubą - wymiary 84-58-86.Proszę o propozycje, będę bardzo wdzięczna.

Gość kmvrjiwgjepoiq
jestem Twijego wzrostu, ale jestem grubsza-wymiary mam wieksze :) i nosze rozmiar 34. jestem chuda. wiec Ty tez. drobne osoby zle wygladaja w duzych sukniach, takie mega bezy odpadaja. za to dobrze wygladaja w sukniach z pazuram, lekko odwaznych. tak mi mowily panie z samonu. i z tego co mierzylam maja racje:)

Ja mam 153 cm wzrostu i szlam w pieknej sukni na kole. Mialam 15 cm szpilki do tego. Mysle ze drobnej kobietce bedzie pasowac suknia rzeczywiscie nie ala ogromna beza a jesli juz na kole to popatrz by falbanki nie byly zbyt duze i lagodnie spadaly od bioder w dol. I najwazniejsze idz w takiej w jakiej bedziesz sie dobrze czula. Przymierz pare sukni w roznych salonach.proste, na kole i zobacz co ci najlepiej lezy. POWODZENIA.

Ja mam 153 cm wzrostu i szlam w pieknej sukni na kole. Mialam 15 cm szpilki do tego. Mysle ze drobnej kobietce bedzie pasowac suknia rzeczywiscie nie ala ogromna beza a jesli juz na kole to popatrz by falbanki nie byly zbyt duze i lagodnie spadaly od bioder w dol. I najwazniejsze idz w takiej w jakiej bedziesz sie dobrze czula. Przymierz pare sukni w roznych salonach.proste, na kole i zobacz co ci najlepiej lezy. POWODZENIA.