Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon appetit eee

Mikołaj Krawczyk z Pierwszej Miłości zostawił Anetę Zając dla Włodarczyk !

Polecane posty

Gość bon appetit eee

Rok temu jemu i Anecie urodziły się bliźniaki, ale serialowy romans przerodził się w rzeczywisty i Mikołaj spotyka się z Agnieszką Włodarczyk. MIałąm okazję kiedyś spotkać ją na żywo- butna, niemiła, zachowywała się jakby była obrażona na cały świat. Znajoma też kiedyś miała z nią prywatnie styczność i z tego co mówiła, to traktująca innych z góry cwaniara a w programie Jak oni śpiewają miałam ją za taką delikatną i wrażliwą dziewczynę

Gość ergherhre
ja też z nią miałem styczność jest bardzo miła i zajebiście ssie :classic_cool: pewnie biegałaś za nią z komórką żeby cyknąć zdjęcie, każdy może się wkurwić... nie sądzisz? :classic_cool:

Gość Bazinka;;;
Co Ty pieprzysz, miesza Ci się już fikcja z rzeczywistością :D

Gość bon appetit eee
mowie, ze spotykają sie w rzeczywistosci, nic mi sie nie miesza wiem, ze w serialu graja parę, ale zaczęli się także spotykać w realnym życiu i wybaczcie nie biegałam za nią z aparatem, wręcz odwrotnie udawałam, że jej nie poznaję :P znam większe gwiazdy niż aktoreczka pierwszej miłości i jakoś nie biegałam za nimi z aparatem ani nie prosiłam o autograf

Gość Bazinka;;;
zwracam honor, wpisałam w google i znalazło, masz racę autorko, szok!!!!!!!!

Gość trttyrtyty
a czego sie spodziewac po dziwie ktora chodzi z prawie golą du pą na wierzchu?

Gość bon appetit eee
"Mikołaj nie kryje się ze swoim nowym związkiem. Z dumą zaprezentował nam swoją wybrankę. Zachowuje się jak dzieciak, a Aneta bardzo ciężko to znosi zdradził gazecie znajomy Krawczyka. Za to Włodarczyk zachowuje się, jakby nic się nie stało. " powiem szczerze, ze nie wiem jak bym sie zachowywala na miejscu Anety Zając, głupia sytuacja, bo grają w jedym serialu i jesli scenarzysci zdecydują, ze w serialu mają do siebie wrócić to bedzie to dla niej arcytrudne w ogole patrezc na to musi byc ciezko, a dopiero rok temu urodzila mu dwójke dzieci :O

Gość Bazinka;;;
no właśnie jakie to życie jest przewrotne... Taka szczęśliwa para, sława, pieniądze, zdrowe dzieci.. a tu taki szok ! Naprawde myślałam , że to ściema bo aż ciężko w to uwierzyć

Nie wiem w ogóle co on w niej widzi. Z samego wygladu zadufana w sobie solarna lala. No ale facet jak pies zawsze za suka poleci.

Gość Bazinka;;;
wg mnie Włodarczyk jest łądna, tylko niszczy się kosmetykami. Widzieliście film Sara? Śliczna była

Gość zzuuberrr
tzn ze w prywa tnym zyciu jest podobnie jak w serialu? Najpierw byl z anetą zając a teraz jest z wlodarczyk?

Tak w Sarze owszem bo wlasnie była bardziej naturalna. Ale teraz to bym nie powiedziała że ładna.

Gość yhtgrfedws
Sara?:Oz tym czolem jak autobus?oczkami jak szparki?:) prosze Cie... Krawczyka czesto widuje...wiesniak straszny:Ojak koles z wiejskiej dyskoteki-serio! Zajac w pieluchach siedziala a on w tym czasie...ech:(

Gość ja na miejscu Anety
odgrywałabym rolę profesjonalnie, a i poprosiła w scenariuszu o duuuużo intymnych scen, aktorstwo - wysoki poziom, a potem chłód, żeby cymbał nie mógł zatrybić, o co kaman. A i choć to ciężkie, starałabym się zachowywać z honorem. To jemu i Włodarczykowej powinno być głupio. Widać panna Aga nie tylko w filmach ma role z pogranicza moralności, w życiu też nie ma hamulców.

Gość bon appetit eee
a gdzie oni mieszkają/mieszkali? mam na mysli Krawczyka i Anete, bo serial kręcą we Wrocławiu, a z tego co wiem, Włodarczykowa mieszka gdzieś na warszawskiej Ochocie swoją drogą twarda ta Aneta, żew to nie od niej ten romans wypłynął do prasy

widać było że między nimi jest chemia ale zastanawiam się jak mógł zostawić tak fajną atrakcyjną babkę jaką jest Aneta - dla tej pomarańczowej dziuni Włodarczyk :/

Gość bon appetit eee
uważam, że Aneta zając jest w znacznie gorszej sytuacji niz przeciętna zdradzona i pozostawiona kobieta, dwójka malutkich dzieci co jeszcze z pieluch nie wyrosły no i ta konieczność patrzenia na rozkwitający romans swojego partnera w pracy, z której raczej nie może zrezygnować, chociaż kto wie, jak to będzie dla mnie ta cała Włodarczyk to jakaś suka, widzi, że facet pies na baby to by go odesłala w diabły, a ta sie wdaje romans z partnerem koleżanki z planu niemalże na jej oczach! o nim to już nie wspomnę :O

Gość ghmntfgjyukmym
nikt nie pomyślał, że to tylko taka nagonka medialna dla podniesienia oglądalności serialu albo samych aktorów ? :) każdy aktor tak robi, gdy słuch o nim zanika podaje do tabloidów przewrotne wiadomości na swój temat żeby było o nim tylko głośno ale jak to durne polaczki we wszystko uwierzą ;) ach jaka ta Anetka musi być teraz biedna........... oj polaczki polaczki ;)

Gość bon appetit eee
ja akurat nie mam żadnych informacji z pudelka, a sami zobaczycie, ze to prawda to polska, tutaj nikt, nawet aktor nie chcialby pokazac się w swietle porzucającego żonę z dwójką malutkich dzieci dla kochanki amanta, to kraj pseudo katolików, więc nie mów mi, że to tylko medialna nagonka w celu podwyższenia ogladalności

Gość anetko jestesmy z toba
biedna:(

Gość pizdzielec sprzedajny
znajomy opowiadał mi to samo, ale powiedział ją że widział ją nago gdzieś tam to od razu spokorniała :D

Gość Gutek Nalewka
to są gwiazdy i im przystoi takie nowoczesne wyzwolone zachowanie. to motłoch zabiedzony ze strachu jak się uwiąże jednej czy jednego to się trzyma bo kto inny by takie chcial. ciemnogród tak jest monogamistyczny

Gość łaciate 0,5
a co twój znajomy opowiadal o wlodarczykowej? ja slyszalam, ze ma kompleksy z powodu braku wyksztalcenia :O a swoją drogą to nizla picz, zeby takie coś bądź co bądź koleżance z pracy zrobić :(

Gość bez liliowy...
co ty gutek pierdylisz szaleju sie najadłes? przystoi zostawic samą babe z dwujka rocznych dzieciaków? wez ty sie zastanów

Gość bez liliowy...
dwójką

Gość ja na jej miejscu
nie chcialabym z nimi pracowac

Gość pizdzielec sprzedajny
opowiadał jak sie panoszyła w pewnym sklepie odzieżowym (badz co badz niezbyt luksusowym) a on jej wypomniał jakąs tam role rozbieraną to sie zarumieniła :D

nie dziwie mu sie zbrzydla strasznie po tych bachorach i pewnie luzna a i muchy w nosie ma bo to babsztyl jak sie okoci to jakies fiksacje dostaje, a ta Wlodarczyk szczupla z werwa no i swieza i ciasna jest