Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani w domuu

Czy koniecznie czerstwa bulka do mielonych?

Polecane posty

Gość pani w domuu

Robie dzisiaj mielone a nie mam czerstwej bulki tylko dzisiejsza swieza. Czy moge dac taka bulke czy moze ususzyc ja w piekrniku a pozniej namoczyc. Wiem, ze moja bacia kiedys podszuszala bulki w piekarniku albo na kaloryferze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ania_aneczka
ja nigdy nie mam pod ręką czerstwej bułki dlatego daję tartą, tą mam zawsze z własnej produkcji :) a jakby namoczyć taką świeżą? zastanawiam się, bo w sumie nigdy tak nie robiłam... bo suszyć tylko po to żeby znów namoczyć?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pani w domuu
No wlasnie chodzi o to, ze nie wiem dlaczego akurat ma byc czerstwa bulka - jaka jest roznica. Namocze taka swieza i zobacze jak bedzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Młoda gospocha
I będzie dobrze,ostatnio też nie miałam czerstwej,namoczyłam świeżą i wyszły super kotlety:) - powodzenia!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×