Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfmkk

Wierzyć w to? Koleżanka mi opowiadała,że widzi ducha...

Polecane posty

Gość dfmkk

Sprawa wygląda tak,że ona od około 3 tygodni widuje dziewczynkę, wygląda jakby po wypadku była. Wczesniej widywała chłopca,mówi że jak jej brat wyglądał,ale myslala ze ma zwidy. Chodzi do psychologa i w sumie bez sensu bo tylko radzi ze ma nie czytac strasznych histori. bez przesady, kazdy z nas cos czasami moze przeczytac czy obejrzeć i nikomu nie materializują się postacie. Kiedyś moja koleżanka zmarła niespodziewanie i jej mama mówiła,że ona na miesiąc przed widywała 'smierc' nie wiem jak wygladala, nie opisala tego. Co o tym myslicie? Spotkaliscie sie z takim przypadkiem?

Gość rtyyetyetyyt
powinna zmienić psychologa na psychiatrę, to może być schizofrenia :classic_cool:

Gość dfmkk
Ona jest normalna i poza tym nie ma zadnych innych ..,,wizji'' nie slyszy głosów itd

Gość dfmkk
up

Gość jak tylko widzi
jest normalna , niektórzy maja taki dar ale zadko mówia o tym otwarcie zeby nie ulec zasciankoowemu mysleniu które tutaj napewno sie pojawi ograniczeni ludzie beda wmawiac schizofrenie bo ich mózgi nie przyjmuja do wiadomosci nic poza ich norme [ az strach sie bać tej normy] dziewczyna ma wielki dar ,a co z nim zrobi cóz zycie pokaze

Gość dfmkk
Dla niej to jest przeklenstwo a nie dar, boje sie zeby nie bylo z nia tak jak z moja kolezanka ktora zmarla niedlugo po tym widywaniu nieistniejacych postaci:(:(

czemu fula Horak była ateistka do czasu gdy zaczeły do niej przychodzić duchy to co od nich usłyszała to spisywała i wydała książkę swienta pani tu jest fragment opowiadajacy co sie dzieje po śmierci z człowiekiem www.taw1.republika.pl/horak.html

Gość jujujikikik
ty na serio czy scieme walisz? też słyszałem cos o dziwnym stworze który grasował w południowych rejonach polski gdzies w lasach jak byłem w woju kumple mi opowiadali tez podobnie zwierzęta gineły

Gość pani Fulla mnie nie
przekonuje, niestety bardziej przemawia to co pisała bodajże "ANNA"

Gość wertyyyyuuiiof
przeciez ona sobie jaja robi a ty wszystko łykasz jak tania dziwka sperme:)

być może ale pierwsze wydanie było sponsorowane przez rydza śmigłego w 1938 prawie cały nakład splonoł podczas bombardowania warszawy

Gość wertyyyyuuiiof
a może jej BIEGŁY ANGIELSKI którym sie posługuje to tez prawda??:):)

Gość wertyyyyuuiiof
a ja lubie czytac jej wpisy wyglada na niezłą jajcare

Gość ,.,.,.,.,.,.,
a ja wierze w takie historie i czekam na inne to bardzo ciekawy temat

Gość azaazaaaz
wole czytać jej teksty zgodne z prawda czasami zbyt wulgarne ale zawsze trafione niz jakąs idiotke która tylko pisze o cipach i wyzywa od grubasów nie majac nic ciekawego do powiedzenia w zadnym temacie

Gość ,.,.,.,.,.,.,
proponuje założyc jej fanclub

Gość rozkreconaZakrecona
hmmm ja nie wierze...staram sie nie wierzyc ale dzieja sie rozne sytuacje nie mowie o widzeniu ducha....kiedys jak bylam dziewczynka z innymi kolezankami bawilysmy sie hmm cos ze stycznoscia czarow:p dziwne rzeczy sie dzialy ale nie bede pisac na swoim przykladzie:) staram sie myslec "realnie" moj M jest posrednikiem i ludzie maja stycznac z duchami boja sie ich sprzedaja domy za smieszne pieniadze i co jeszcze???pewien dom kupil nasz znajomy my mu nie powiedzielismy co mowili wlasciciele on sobie remontowal dom ale jeszcze sie nie wprowadzil i kiedys opowiedzial jak tam pojechal i rozpalil piec aby nagrzac usiadl sie i nagle wszystkie drzwi trzasnely z taka sila jakby wiatr jakis przeciag i narazie tam nie zaglada....i co wy na to????

Gość rozkreconaZakrecona
ale to nie jest tak latwo zwirzyc sie z rzeczy ludzie boja sie ze zostana odebrani jako jacys wariaci....

Gość gość
Czasy sie zmieniaja i wiecej ludzi wierzy ze oprocz swiata materialnego istnieje drugi niewidzialny zamieszkany, przez rozne byty nie zawsze dobre mowiac delikatnie. Druga sprawa to taka ze male dzieci do 7 roku zycia,maja dar widzenia duchow,dar z czasem zanika.