Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana cenami

Ludziom to odwala zobaczcie na tą ukcję

Polecane posty

Gość zszokowana cenami

http://allegro.pl/next-cudne-leginsy-w-panterke-18-mcy-i2172160919.html Używane bawełniane getry za 30 zl!! Nowe getry z H&M kosztują 24 zł. A te panterki kupiłam w ciucholandzie dla córki za 5 zeta dokładnie takie z Nexta w panterkę i są takie same jak te z H&M. Nie widzę żadnej różnicy między nimi!. Ciekawe czy ktoś tyle zapłaci. I żeby nie było że to moja aukcja to pisze od razu ze nie moja tylko mi szczęka opadła jak to zobaczyłam. Myślałam że za cały zestaw tyle, a nie za jedne wypchane na kolanach portasy!

Gość a ty z lumpeksu
wypierdziale kupujesz po trupach i tyle

Gość zszokowana cenami
Przynajmniej za rozsądne ceny. Wczoraj jak szukałam była tylko fotka i cena i napis ze opis wkrótce. Dziś daję odśwież a tu ze to tylko portki. Szok.

Gość moja córka
ta pani w ogóle ma wysokie ceny na wszystkie rzeczy które sprzedaje..i to jeszcze używane.

Gość hmmmmmm ekmmm
fakt bardzo drogie te rzeczy, za takie sumy mozna kupic nowe ciuchy, ale jaki widac ta Pani sporo tego sprzedaje, wiec sa tacy co kupuja. co dziwne, bo np naleriny w H&M mozna kupci nawet za 15 zl w promocji a tutaj ktos kupił za prawie 40 plus koszt przesylki :/

7 stron jej aukcji :/ czyżby internetowy lupek? idzie taka kupi po złotówce a potem wystawia za taką kase a naiwniacy kupują :D:D:D

Gość sdfgh
racja ceny kosmiczne tam jest bluza+spodnie za70zł matko oszalała kobita za uzywane ciuchy tyle zdzierac tylko dlatego ze ma metke NEXT

Gość bolla ollaa
zauważcie też ze ona ma bardzo ładnie zrobione te aukcje...a to jednak też kosztuje. Ludzie kupują oczami. jak by położyła na dywanie te getry i napisała taką cenę to by ją wyśmiano.

Gość lawendowe
A niech wystawia za ile chce. Widocznie jest na to zapotrzebowanie. Zapominacie ze nie kazdy ma mozliwosc/ czas/ checi spedzac godziny na zakupach w lumpeksie.

hehe a jaki ma popyt na swoje rzeczy, wszyscy się licytują na złamanie karku :P

no ale raczej zainteresowania nie ma :D:D:D kilka czy nawet kilkanaście aukcji kończy się jej za 3h i zero chętnych :D:D:D kosmiczne ceny żal mi jej bo tylko koszty za wystawienie poniesie :D

Gość zszokowana cenami
Dla mnie wrednie wystawia. Zobaczylam to wczoraj i myślalam zę caly zestaw za tyle no to chcialam licytowac. Podpis ze dziś da opis to się wstrzymalam no i patrzę a to same spodnie. Niech się ugryzie. Chamskie nabieranie ludzi. Widać ze nikt jej tego nie kupuje. W normlanych sklepach za te same pieniadze nowe rzeczy kupię.

Gość pamela co zna allegrowiczkeee
to oszustka w ten sposób nabiera ludzi, widza tacy caly zestaw a dopiero w opisie pisze ze to same getry. czmeu zdjecia samych getrów nie zrobikla? liczy na to ze ludzie beda kupowac i sie nabierac. zobaczcie chociazby w jej negatywach ostatni komentarz, ze to naciagaczka.

Gość dnlskflds
cskdcfadslhdcfk

Gość sefrrtyui
tych getrów, to nawet na szmaty bym nie kupiła..ohyda...ceny nie skomentuję, bo szkoda słów...

Gość gdyby zrobiła zdjęcie samych
getrów to faktycznie nikt nawet nie wszedłby na aukcję:O przecież na jednej fotce widać ,że to rozlatujące się galoty z wyłażącymi gumkami, przyjrzyjcie się, a tak... mamuśki widzą jak to ładnie wygląda w komplecie =, jak można wystroić córunię to włażą i pewnie jakaś durna się skusi:P no cóż, od tego jest właśnie allegro więc sprzedawczyni mogę tylko pogratulować łatwego zarobku;)

Gość grazyna grazyana
Jak to rozlatujace sie, one sa w bardzo dobrym stanie.

Gość no fakt w tych miejscach
w których jeszcze się nie rozlatują i gumki nie wyłażą, to na pewno są w bardzo dobrym stanie;)

Gość ona liczy na to
ze ktos w ostatniej chwili szybko zalicytuje nie czytając dokladnie ze aukcja dot tylklko tych portasow a nie kompletu