Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ika:)

help my!

Polecane posty

Witam dzisiaj zaczęłam głodówkę. Mam 15lat , 165cm(góra)wzrostu i uwaga..... 71kg!!!:/// Czuje się haniebnie i chcę się poprawić:) Pomóżcie mi proszę:) Na początek chciałabym zrzucić tak 10kg. Na głodówce się zupełnie nic nie je i pije dużo wody tak.? Mam chłopaka a on cały czas próbuje mnie podnieść :/ a ja mu na to nie pozwalam i odpycham go;/ Chciałabym chociaż przy nim czuć się swobodnie , bo na razie nic i nikt nie jest dla mnie komfortowe;////:(( Help!:*

Gość Cytrynkaaaaaa
Po pierwsze głodówka jest głupotą. Masz 15 lat i potrzebujesz witamin. Zmień swoje żywienie. Zapisuj sobie przez tydzień co jesz a później wyeliminuj złe nawyki zastępując je zdrowymi. Jedz warzywa, owoce, mięso, ryby. Wszystko możesz robić na parze. Jest zdrowiej. Nie jedz słodyczy bo to one głównie tuczą. Nie jedz tłustych potraw. Przede wszystkim polecam ćwiczenia. Dieta+ ćwiczenia i będą efekty. Głodówka jest formą oczyszczenia organizmu z toksyn. Trwa dzień lub dwa. Nie można być na głodówce w celu schudnięcia. Schudniesz na głodówce a później zaczniesz jeść normalnie i przytyjesz więcej niż wynosi aktualnie Twoja waga. Powodzenia.

po pierwsze help me a nie my :) po drugie zgadzam sie z moja przedmowczynia, ze glodowka jet glupota. Masz 15 lat, chodzisz do szkoly i potrzebujesz sily i energii. Jesli chcesz schudnac ogranicz przede wszystkim slodycze, fast-foody, napoje gazowane itd. Jedz porzadne sniadanie, w szkole przkaske lub 2 (staraj sie robic tak aby jesc co min. 2 a max 4 h). Po szkole jedz normalny obiad (mozesz zmniejszyc troche porcje), mala kolacje i bedzie dobrze. Konczysz pewnie lekcje okolo 15 wiec znajdz godzinke czasu dziennie na cwiczenia, a waga sama zacznie Ci spadac. Ty bedziesz szczuplesza, zadowlona, pelna sil i enegrii, a nie sfrutrowana i glodna :)

Gość venge.
wiesz, ja byłam na głodówce, męka okropna, ubyło tylko 5 kg po czym po kilku dniach wróciło nie polecam