Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzumbastc

Gdzie po wyprawke w Szczecinie?

Polecane posty

wiesz co,ja swoje Ty swoje,mieszkam tu i znam ceny,naprawde,wozki tansze jak mowisz to totalna tandeta,okropne,brzydkie jak nie wiem co!!kupilabys wozek w ciemno,widzac go tylko na necie?bo ja nie.znam wszystkie strony internetowe i siedze na nich caly czas,w danii za dobry wozek trzeba dac 10 tys kr,i nie sprzeczaj sie ze mna ze nie. w polsce i tak bede a do szczecina podroz nie jest droga to tylko 600 km i to autostrada. chyba nie ma co dyskutowac,bede w polsce i tu zamierzam zrobic zakupy,ewentualnie jak juz bede musiala to dokupie cos w danii,w koncu tu zyje. pozdrawiam:-)

Gość No i co, nadal opłaca ci się
Nie wszystkie są brzydkie i tandetne, a na pewno lepszej jakości niż te za 1000 zł z Polski - uważasz że te tanie z PL nie są tandetne? Zobacz za 2000 kr masz np ładny trójkołowiec Esprita, tyko miękką gondolkę dokupujesz na pierwsze 6 miesięcy i tyle - masz fajny ładny wózek. 10 tys za wózek w Danii? Oszalałaś. :) Byłam tam nie raz. Inaczej jakim cudem znałabym te marki i język? Widziałam tamtejsze wózki. Za 3-4 tys PLN masz tam pożądny wózek gondola + spacerówka, czyli tak jak i u nas (Emmalujngi, Odder, Kronany, Brio itd). Nie przesadzaj z tymi 10 tysiącami. :) Zrobisz jak zechcesz. Mnie by się nie opłacało. A mogę wiedzieć jaki to wózek znalazłaś w PL za te 1000 zł? Bo jakoś nie wierzę, że to coś porządnego. Nie w tej cenie. Pytam z ciekawości, bo tak narzekasz na lokalne, że aż się zastanawiam, czy w Polsce cuda sprzedają. Z tego co widzę to raczej straszna tandetę z Chińskiej Republiki Ludowej.

Jak już będziesz w tym Szczecinie to zajrzyj do sieciówek typu C&A, Cubus, KappAhl - nie masz ich w Danii, a są tam fajne rzeczy i bardzo dobre gatunkowo - może będą jeszcze końcówki wyprzedaży to się załapiesz. W C&A jest najtaniej. W Smyku i 5-10-15 szukaj marki Babaluno - mają bardzo fajne gatunkowo rzeczy. Rzeczy Coolclub ze Smyka są nieco słabsze, ale też mogą być. Rzeczy marki własnej 5-10-15 są słabe gatunkowo i niszczą się w praniu. Zajedź też do dużego Tesco i poszukaj rzeczy F&F - też są bardzo dobre i atrakcyjne cenowo. W Rossmannie i Schleckerze kupisz najtaniej kosmetyki, pieluchy i chusteczki. Również mleko modyfikowane i art pielęgnacyjne dla ciebie (wkładki lakt., podpaski itd) W hipermarketach są najtańsze wanienki i inne drobiazgi - dużo tańsze niż w sklepach dla dzieci. Ceny w PLN są na każdej stronie internetowej z w/w sieciówek. Najtańsze ubranka firmy "bez firmy" z hurtowni i małych sklepów dziecięcych są jakości bazarowej i po praniu robią się szmatki. Dobre są też rzeczy polskiej marki Cocodrillo, ale cenowo wychodzą drożej niż np w C&A czy CoolClub ze Smyka.

Chińczyk. Jak się sypnie będzie problem z serwisem, bo będziesz musiała pokrywać koszty wysyłki do sprzedawcy do Polski i z powrotem... Uroki Allegro. Tapicerka pewnie sztuczna (latem dziecko będzie się pociło) ..jak to w tanich chińskich wózkach. Fotelik niebezpieczny do przewożenia dziecka w aucie (szczególnie na trasach szybkiego ruchu). Nie ma crash testów. Nie zniechęcam. Piszę uczciwie. Oby wam dobrze służył.

Gość mamafilipa
Na allegro polecam. Boboland w Szczecinie ma .... kosmiczne ceny :/