Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamma(;

ciekawe opisy,myśli,sentencje:)

Polecane posty

Gość kamma(;

dodawajcie :)

Gość kamma(;
słodząc życie, nie mieszaj zbyt często. ej Ty ! nadużywasz gościnności w moim sercu , wiesz ? Do nieba są drogi, do piekła autostrady. Nie zawsze możesz mieć co chcesz, choć gonisz tak, że brak ci tchu. ciężko oddychać jak rozsypuje się niebo.. - Kocham Cię, nie odchodź... wróć.. Dla ciebie znajdę słońce nawet tam, gdzie nie ma nieba Jeżeli nie zrozumiesz mego milczenia Nigdy nie pojmiesz mych słów... na nic nam myśli, co nie szumią i słowa których nie da się dotknąć... „..zamierzam być szczęśliwa, cholernie szczęśliwa... To tylko krok by granice przekroczyć... Z butelki sączyć chcę abstrakcję Zrobić skok w namiętność - na łeb Dreszczy! Dreszczy deszczu mi brak ty pilnój moich snów i przychodz kiedy chcesz "Bo na scenie życia kiepski aktor grał Choć to mogła wielka sztuka być" Ty jesteś mój świt, mój zachód słońca, moje południe

Gość VAXIO
You might be a big fish in a little pond Doesn't mean you've won. Jestem kobieta niezalezna, to ze mi sie podobasz nie swiadczy o zadnym uczuciu kochanie Starting a new chapter in my life , Its called Don't Care Anymore Nie musisz mnie lubic, nie jestem przyciskiem na fejsie. -Jakos dziwnie wygladasz. Chyba Cie cos bierze... -No. Kurwica. Nie znasz mnie tak naprawde, ale nie martw sie. Wszystkiego dowiesz sie od tych, którzy nawet ze mna nie rozmawiali.

Gość izi girl
jem kupe---klasyka kafe:P:P:P