Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

za co lubicie a za co nie lubiecie

Polecane posty

Gość WYPŁOSZZZZ
Za te upojne niezapomniane noce.

Gość ja tam do Ciebie nic nie mam
:) ani nie mam też powodu żeby Cie lubić bo Cie nie znam osobiście :)

Gość skdkfkf
hej, jenny, wczoraj pisalysmy, nie mam stalego nicka, i jak tam fryzurka??

Gość Pamela Andreson ;.
Znowu ten tłumok...

Gość skdkfkf
znalazlam w necie korzystna oferte tego kremu do ciala co polecalas, chyba niedlugo sie skusze :)

Gość asderka_bbb
zrób fotkę w nowej fryzurze

Gość magda z rogóźna :D
za co lubię? -za to, ze robi z siebie cyrk, pokazuje dupe z rozstępami, grube udzicha, które trzesa się jak galareta, ma pociągłą brzydką twarz, pierwsze zmarszczki, beznadziejny gust :D kupuje tandetne ciuchy :) Ma brzydką córkę o głupim imieniu :D ma brzydkiego męża wieśniaka w dresie marki SPORT, wpadła, nie chciała dziecka, nie kocha męza, ale ejst z nim dla kasy bo już i tak nie ma szans na nic lepszego, przynajmniej kasa rekompensuje puste zycie, gnije na kafe przed kompem, chwa;li się tanią umywalka z allegro i płytkami z leroy merlin z wyprzedaży :) Ogólnie pusta i biedna dziewucha ze wsi, ze zmarnowanym życiem i kiepskim wykształceniem :D

Gość grjshjrehkhsdrj
a jakie imie ma jej córka? :D

Nikola :D

Gość opiopi
magda z rogóźna :D - to zdanie o córce mogłaś sobie darować. Wypowiadaj sie o niej a nie o jej dziecku. Widać ze jesteś pusta i nietaktowna.

To ona istnieje naprawdę? Myślałam, że to głupi troll z wybujałą wyobraźnią, zwykłe prowo.

Nie zazdroszcze ci tylko wspólczuje :D zjebałas sobie zycie! jesteś na łasce męza! a jak cię kopnie w to grube dupsko to z niczym zostyaniesz tak jak z niczym przyszłaś a dziecvko masz paskudne coż pogodz się z tym, że jest brzydulą

pocieszaj się kochana bo tylko to ci pozostało ,wiesz doskonale że nic sobie z takich jak ty nie robię ,tyle że ty sobie ulżysz a ja się z tego pośmieje i właśnie z takich jak ty mam największy ubaw :)

Gość opiopi
jak można o czyimś dziecku mówić ze jest paskudne, co za ludzie.Jadowite zazdrośnice albo kretynki bo już nie wiem jak to zjawisko nazwać.

Gość kurkowa bez makaronu
heh, doprawdy nie rozumiem tego kafeteryjnego fenomenu...jak masz coś do kogoś to dlaczego mieszasz w to zaraz jej/jego najbliższych?

nie lubie cie za to ze pozwalasz obrazac swoje wlasne dziecko! narazasz je na wysmiewanie, wklejasz jej zdjecia, wypisujesz pierdoly na necie, dziecko kiedys dorosnie i albo ja ktos rozpozna i jej nawtyka, albo sama znajdzie Twoje wypociny, swoje zdjecia i komentarze ludzi w jej strone - mozesz narobic jej wiele przykrosci ale najwidoczniej nie jest ona dla Ciebie taka wazna skoro pozwalasz innym na to by ja obrazali

Ja mam 100 razy lepsze zycie niz twoje i nie musze się bac tak jak ty ze pewnego dnia maz znajdzie normalna zaradna kobiete a nie pasozyta jka ty :D wtedy cienko zaspiewasz bo nic nie umiesz robić i bez niego zdechniesz ha h aha ha ha rzeczywiscie ejst czego zazdrościć ha ha ha ha :D

lady love ludzie wklejają zdjęcia dzieci w stopkach ,na portalach i wszędzie gdzie popadnie ..ja nie widzę tu problemu .Jak ktos wyzywa moje dziecko to chyba do normalnych ludzi nie należy;) więc o czym my tu rozmawiamy?

tiaaa kochana raz że połowa majątku bo widze że to cię boli najbardziej należy się mi a dwa ,ze za alimenty mogę leżeć i pachnieć

Gość dyskusja ogolna he
leczyc to sie powinno twoje przechwałki o idealnym zyciu na kafe. ludzie ktorzy maja kasy jak lodu, sa szczesliwi i maja ciekawe zycie nawet nie mysla o tym, by siedziec na kafe, bo maja ciekawsze rzeczy do roboty i nigdy by im tez nie przyszlo na mysl, by obnosic sie na forum ze swoim majatkiem. ludzie bogaci i inteligentni po prostu nie obnoszą sie z tym ze stac ich na wszystko, ale ty do nich nie nalezysz. "Najgłosniej muczy krowa, która najmniej mleka daje"- to o tobie wieśniaro 🖐️

Gość NajlepszyAlfons
Lubię Cę za seks w tramwaju, a nie lubię za brak seksu w windzie.

taaa ale kazdy jest normlany a nie matkiej bogatej kartoteki jak ty myslisz, że jej bedzie miło jak się dowie, że była niechciana a cała Polska usłyszała od ciebie, ze jej nie chcesz i nie kochasz i ze zniszczyła ci ciało? ze kolki, ze ci spac nie dawała :D na pewno bedzie zadowolona z takiej matki!

tak tylko ze to jest kafeteria, portal ludzi chorych psychicznie ( z wyjatkami ) nie bylabym wstanie czytac takich rzeczy, naprawde, a Ty nawet nie potrafisz zarzucic riposta tylko pozwalasz by tak traktowano Twoje wlasne dziecko szkoda mi tej dziewczynki, niczym nie zawinila, tylko matka ma cos nie tak pod kopula