Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

incognito99

kto może liczyć na telefon w sprawie pracy ,

Polecane posty

jeśli wczesniej wysłał cv ,z dobrze prosperującej firmy ,bo ja juz nie mam siły tłumaczyc jakim dobrym pracownikiem jestem ?

Gość nie masz znajomosci
nie masz pracy. proste. i nie wymaga tłumaczenia.

Gość nokijaczarna
no coz ja tez ciagle czekam, niedlugo mam rozmowe w sprawie pray,w koncu zadzwonli zobaczymy

a ja czekam i czekam i nic ,żadnego telefonu ,ciekawe ile tak będę musiała jeszcze czekać

Gość Hehehe, na wakaty z portalu
pracuj.pl, czy gazeta.praca, to setki osób na jedno ogłoszenie odpowiada, więc wiesz...to po prostu loteria:D

ale chyba już przyszedł czas na moje szczęście .............ileż można czekać , nikim nie jestem

Gość kawaler do wzięcia
W jakim zawodzie szukasz pracy?

Gość kawaler do wzięcia
Prowadzę mały zaklad produkcyjny. Poszukuje spawaczy. Ale pewnie taka pracą Cię nie interesuje

Gość alebezedura
wiesz, zależy od strony, czasem możesz czekać tydzień aż w ogóle przejrzą wszystkie CV i wybiorą osobę najodpowiedniejszą... to też dużo zależy od szczęścia - ja raz czekałam na telefon w sprawie pracy 2 godziny od momentu wysłania CV, a innym razem ktoś wcale nie zadzwonił :) uzbrój się w cierpliwość, a najlepiej poszukaj też np na stronie miasta w którym mieszkasz - też często są ogłoszenia i są mniej oblegane. a najlepszą metodą jest przejść się do firmy i złożyć CV osobiście :)

właśnie o tym pisze że wysłałam cv do firmy , poniewaz ukazało sie ogłoszenie ,wybacz ale do W-wy z Górnego śląska nie bedę jechała po to zeby złozyc cv ,a tutaj w salonie ,to sobie mozna składac..........i nic

Gość poziomko truskawka
ja mieszkam w malym miescie gdzie ciezko o prace a ofert zero.... jedna oferta w salonie wyslalam cv jakies 1,5 miesiaca temu, wiec pewnie juz ktos nowy pracuje ale teraz czekam tez na telefon, praca w hotelu 3 gwiazdkowym , termin wysylania CV byl do ostatniego lutego... i powiem ze stresuje mnie to czekanie... ile czekac na telefon w malym miescie ??? do konca tego tygodnia??? bo szczerze zastanawiam sie nad wjazdem za granice ...

Gość poziomko truskawka
ja pracowalam w centertel, i mimo iz zdobywalam najwyzsze wyniki sprzedazy to wyplate mialam nizsza anizeli studenci... ja tez studiowalam ,ale bylam juz po 26 roku zycia.... musialam nagle zrezygnowac z tej pracy by wrocic do domu ( inne miasto troche daleko) a teraz w malym miasteczku nic ,a jak cos to nie oddzwaniaja, niedlugo nie bede miala na zycie i oplaty, jak czynszu nie zaplace to wyrzuca mnie(spoldzielnia) z domu gdzie mieszkalam 20 :( i dlatego mysle o tej zagranicy ale na krotki okres i znow jechac, bo tu mam mame na cmentarzu ktora niedawno stracilam:( ale sama sie boje jechac ... zeby jakas dziewczyna czy dziewczyny jechaly to bym sie dolaczyla.. jestem uczciwa pracowita spokojna ... a praca w centertelu np to prawie kazdy moze dostac,ale np po tyg ci co nie nadaja sie to wylatuja, u mnie tak bylo a tu u mnie w miescie czekam na ten telefon,ale nie z optymizmem , bo za taka kwote co tu propnuja to moga do malzenstw gdzie w dwojke utrzymuja dom, ale samemu ciezko utrzymac mieszkanie, a za nic w swiecie nie zamienie na inne- tu jest cale zycie moje i mojej mamy

Gość rozumiem Cię doskonale
poziomo-truskawka -> zaglądasz tu jeszcze? Może mógłbym Ci pomóc. Przykre to co piszesz.

Gość kasieńkaabc....
poziomeczko-zrób bazę firm i rozsyłaj, rozsyłaj. Panorama firm jest w internecie za darmo:)

Gość ghjh
Ja wysłałam @ CV, i z obydwóch firm się odezwali i zaprosili na rozmowy, miałam czekać do 7 dni na odpowiedz i mnie przyjęli do księgarni.

Gość ech......................
Ech ie mogę dać linka bo przekazał bym swoje dane i nie dostane cv gratis ale i tak sa tanie... Masz jak tak biadolisz cv-raport.pl 2pln chyba za 50cv Program sprawdza ci czy czytają twoje cv. Nie że wyświetla mu się że chcesz potwierdzenie czy coś. Ale czy naprawdę otworzyli cv ile razy o ktorej godzinie itd. Na próbe możesz wysłąć do siebie. Ja wysłąłem tym już chyba z 100cv uzywam od 3 lat. Fajna rzecz bo widzisz czy czytają czy dali ogłoszenie bo muszą a mają osobę ustawioną. I twoje cv bez czytania idzie w kosz.

Gość ech......................
albo nie domagam sie odpowiedzi na pytanie : jestem misiem przytulaczkiem. Po 3 miesiacach kobieta się dusi Hoduje w złotej klatce po max 6 mnie unika Więc niestety zagłaskuje kota Dodatkowo mówie co myśle = dziwne spojrzenia ludzi że mówie wprost np wypie**alaj czy że głupia jesteś. No i jestem typ 4 ścianowy dodatkowo chyba na zadnej imprezie w zyciu nie byłem nawet na studniówce. = pewnie nigdy nikogo nie znajde bo zagłaszcze Teraz możesz korzystać z cv raportu :) Ja chce jakąś kobiete ;(