Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

dobry szampon, jaki polecacie, bo mam takie siano na glowie.

Polecane posty

ej no pomozcie mi. bo juz tyle tego wszystkiego stosowalam! i nic! juz mam dosc tych 'wlosow'

Gość ekspert...,
CALGON!! Nie slyszalas reklamy - "zmiekcza wode, chroni wlosy - to CALGON!" :D

heh:D calgon:D o taaak:D na pewno sprobuje heh:D nie no zartuje:D a wlasnie slyszalam ze szampon z mojego linku jest ok, tylko nie wiem czy to nie jakas kolejna reklama i tylko nie potrzebnie wydam kolejna kase na jakis bubel:)

Gość dschbcdbhcdsbhi
ja bym nie ryzykowala. zdecydowana wiekszosc takich specyfikow jest chujowa. zawsze po wizycie u fryzjera mam kilka dni wysypke na glowie, to o czyms swiadczy

dcc... cos tam:D wiesz, co kiedys uzywalam jakiegos szamponu na bazie miodu i oliwy z oliwek, i mialam jeszcze gorzej niz mam:D odpadaja te wszystkie NAturalne szampony;]

no a ja wlasnie po fryzjerze i ich umyciu mi wlosow, mam fajne nawilzone i swieze wlosy, wiec byc moze mi by sie nadal, w koncu kazdy ma inna skore no nie:D najwyzej bede stratna, tylko, ze jak ja mam ten szampon kupic?:D wystarczy ze pojde i spytam do fryzjera, czy jak??:D:D

Gość jakas tam.,.
Ja zwykłego szamponu używam za to mogę Ci polecić odżywkę Mrs Potter:).Moje włosy doprowadziła do porządku idealnego:)

Gość skdkfkf
kerastase

kiedys tez uzywalam zwyklego szamponu wlosy mialam w miare odzywione, ale taki lupiez mi sie sypnal ze na prawde jakas masakra;p

Gość krok za krokiem
bardzo polecam szampon klorane-z wyciagiem z piwonii :)

Gość dschbcdbhcdsbhi
nie bede ci mowic i przekonywac na temat dzialania produktow naturalnych, to twoja decyzja, niszcz sobie wlosy dalej jak chcesz :)

Gość ityrigyfk
dschbcdbhcdsbhi a na ile starcza taka kostka takiego szamponu?

Gość najlepiej uzyc-----
preparatu WD40 a potem odzywki o nazwie Muchozol i efekt gwarantowany juz po pierwszym uzyciu! Wiem bo sprawdzalam na sobie ale w takiej kolejnosci koniecznie :D

Gość najlepiej uzyc-----
AHa zapomnialam dodac ze Muchozol jest w spray'u!!! Wystarczy spryskac i tak mozna chodzic caly dzien az do umycia wlosow.:D

Gość dschbcdbhcdsbhi
"ityrigyfk dschbcdbhcdsbhi a na ile starcza taka kostka takiego szampo" nie wiem :classic_cool: :D tak powaznie to do tej pory uzywalam plynnych form, kostke zakupilam pierwszy raz wlasnie. ale tych plynnych tez uzywalam naturalnych. jest mega, mega roznica ta chemia i te naturalniejsze.

Gość dschbcdbhcdsbhi
zreszta pomysl w ten sposob: nawet, jesli taka kostka mialaby Ci wystarczac na powiedzmy 2 tygodnie (ale jestem przekonana ze jest to dluzej...), to wydaj te 30 czy 40 nawet zl miesiecznie... ale pomysl tak: jesli dzieki temu wlosy sa lepsze, to odchodzi Ci sporo wydatkow na rozne odzywki, maski itp, ktore tez niezla kase kosztuja nieraz. jesli reguluje lojotok skory, to nie musisz uzywac co dzien. a przede wszystkim zdrowa skora glowy, komfort i zdrowie sa bezcenne :)

Gość hhkhjkj
Romantic-polecam jedynie lakier do włosów. Ja miałam sianko na głowie aż w reklamie niemieckiej zaciekawiła mnie seria Pantene Pro-V repair&care. Szampon, odżywka, maska oraz spray na noc, który naprawia włosy. Po drugim, trzecim myciu nie miałam rozdwojonych końcówek bez podcinania, włosy zaczęły się błyszczeć i regenerowac, sa jedwabiscie miekkie. Aha i co jeszcze pomoga. Majonez wetrzec we wlosy, dwa razy w tygodniu. Owinac folia i recznikiem, tak trzymać przez godzinę. Zanim zaczęłam używać kurację z majonezem a było to pół roku temu, pod takim jakby rentgenem fryzjerka mi pokazala jak włosy są zniszczone a po dwóch tygodniach były miękkie i naprawione a to za sprawą żółtka i czegoś tam ;p

Gość dschbcdbhcdsbhi
no wlasnie majonez zawiera jajko i olej, to jest bardzo dobra odzywka do wlosow.

Gość kosssmo
kup sobie spray nawilżajacy Tobni& Guy. Jest naprawde bardzo fajny, do tego jeszcze nawilży przesuszone włosy.

Gość ujruj
Szampon firmy Sleek line z jedwabiem o zapachu... cukierków :) Polecam

Gość kamilawom.
z tego Toni&guy to odzywke maja dobra na takie wlasnie suche, zniszczone wlosy.

Gość adam_fryzjer
toni to jeden z lepszych producentów

Gość Maniaczka włosowa
Szampon najlepiej dobierać jest do rodzaju i problemu skóry głowy a odżywkę do struktury łuski włosa wejdź sobie na stronę http://www.seboradin.pl/ zaznacz odpowiednio jakie masz włosy a automatycznie dobierze ci się szampon i odpowiednia odżywka najlepsza do twojego rodzaju włosów. Są to kosmetyki apteczne z samymi ziołowymi i naturalnymi ekstraktami.