Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annanananananam

Co Wam się w sobie podoba a co nie?

Polecane posty

Gość Annanananananam

Oczywiście chodzi o wygląd:) mi się nie podobają moje krzywe i za chude nogi:( oraz moje wlosy, bo są rzadkie. I nos, trochę za duży. Za to podobają mi się moje oczyska bo są duże i niebieskie oraz usta są ładne i pełne. Nie akceptuje też swojego wzrostu według mnie jestem za wysoka mam 168cm. Podoba mi się kształt moich paznokci i ogólnie dłonie bo są małe:) to teraz Wy kobietki moje:)

Gość WYPŁOSZZZZ
W małych dłoniach fajnie wygląda duży kutas.

we mnie hmm... nosa nie znosze, bo jest okropnie zadarty i wyglada jak u prosiaka masakra! ale podoba mi sie moja figura, bo jestem szczupla, ale mam jakies tam piersi i tylek:D i nogi tez mam fajne:D chociaz nie obrazilabym sie jakbym miala grubsze z lekka:):D no i tak jak tobie podobaja mi sie paznokcie:D mam ladne i dlugie:D rzesy tez mi sie podobaja bo mam geste i dlugie:D i to naturalne i ogolnie oczy:D bo mam duze i zielone:D uszów na tomiast nie lubie, bo mam takie jakies 'zakrecone' i wlosy istne siano;D i nie rosna wogole:D

Gość Annanananananam
Może się wydaje duży w takich małych dłoniach.. :)

Z wyglądu, podoba mi się w sumie tylko moja talia, chociaż mogłaby być węższa, ale nie jest najgorzej. Reszta, do wymiany.

Gość vcbcbc
mnie się jedynie nie podobają moje uszy są lekko odstające przez to mam problem z noszeniem kucyka, koków itd

Gość Annanananananam
Uszy to mały problem zawsze można rozpuścić włosy:)

Gość vcbcbc
ale ja bym czasem chciała nosić kucyk :P np. jak strasznie wieje, to jak mam rozpuszczone to zaraz na głowie busz a jakbym miała kucyk...

Gość vcbcbc
chociaż z wiekiem coraz mniejszy mam z tym problem kiedys się bardziej przejmowałam a w zasadzie faceci podrywają mnie czy mam kucyk, czy też rozpuszczone wydaje mi się, że dla facetów szczegóły są nieważne, liczy się całokształt

Gość Annanananananam
Ja za to muszę chodzić w związanych przez te moje wlosy:(

Gość Annanananananam
Też mi się wydaje że faceci nie zwracają uwagi na szczegóły, za to dziewczyny aż za bardzo.. Ja mam 19lat i już przestałam się tym przejmować poprostu jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A poza tym to każda dziewczyna ma w sobie coś ładnego:)

Gość mi sie nie podoba mój
gruby brzuch starams sie cos z nim zrobic

Gość ninariciprjour
co mi sie nie podoba: -paznokcie-nie oge ich zapuscic wiecznie sie lamia , rozwdajaja sie plytki -zbyt okragla twarz, wolalabym by byla bardziej pociagla wloy- i tak i nie. z jednej sytrony lubie je, ale trylko dzien po umyciu, nastepnego dnia sa juz przyklapniete,moglybybyc getsze, z drugiej trony jeste na tak bo maja piekny naturalny kolor, sa zdrowe i dlugie ewentulanie moglyby byc dluzsze ale nie chca rosnac:( co mi sie podoba: -oczy-wyraziste, "kocie" -dlugie i egste rzesy -doleczki w policzkach! -figura, -nogi-zgrabne szczuple, nie mam sie do czego przyczepic -pierci-proporcjolane, jedrne. -nos-proporcjonalny prosciutki

Gość Annanananananam
To nie jest źle. To co ci się w sobie nie podoba to malutkie szczegóły:)

Gość gość
ja lubie swoje wlosy

Gość gość
mi sie moje nogi podobaja

Gość gość
mi sie wszystko podoba procz nadwagi Mam jasne oczy blond geste dlugie wlosy taka delikatna urode wiecie jasne brwi i rzesy to nie problem mam proste zdrowe zeby jestem ladna ale ta nadwaga to moja zmora cale zycie

Gość gość
Mi sie podobają moje piersi i tyłek, ogólnie proporcje klepsydry, ladne rysy twarzy. A nie lubię nosa

Gość gość22112
Ja bardzo lubię swój biust, więc lubię go eksponować w ładnej bieliznie, oczywiście tylko w sypialni ;) Właśnie przeglądam sobie tutaj https://www.kinga.com.pl/biustonosze/bralette staniki. Czas nowego coś nabyć ;)