Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedajeUbranka

Rzuccie okiem na moje aukcje

Polecane posty

Gość jazdzia
serio fajne ubranka tylko jakos nikt nie licytuje?

Gość bardzo fajne ciuszki
ma nadzieje,ze Ci sie dobrze sprzedadzą:))ja mam starsza córcię- inaczej bym kupila kilka ubranek od Ciebie

Gość sprzedajeUbranka
dziekuje za miłe słowa... Parę osób obserwuje, mam nadzieję, że jednak ktoś kupi, bo napewno jeszcze niejedno dziecko może w nich pochodzić :) A myślę, że ceny nie są jakieś kosmiczne..

Gość to bylstrzalw10
a zgadzasz sie na sprzedaz poza allegro?wiesz na zakonczenie aukcji przed czasem??

Gość pooiikjhgtyhgy
ale też nie są zbyt niskie te ceny... za jedną rzecz u Ciebie przy dobrych wiatrach w lumku mozna kupić kilka rzeczy

Gość to bylstrzalw10
kolezanko jestes tu jeszcze? jak dla mnie ceny wyjsciowe sa do przyjecia, u mnie w miescie w lumpach jest niestety drozej, dlatego ja np. dla dzieci kupuje od jednej osoby wiecej rzeczy i dogaduje sie z nia poza allegro- dla mnie najczesciej wychodzi taniej bo zazwyczaj mozna sie dogadac, a poza tym sprzedajacy nie placi prowizji..

Gość abcliterkowe chochliki
przynajmniej te ubrania jakos wygladaja! Nie raz widzialam takie aukcje ze nie wiedziałam czy smiac sie czy plakac :-D buty po 5 dzieci, pisze ze w bdb stanie i cena kup teraz 25 zł plus 10 zł przesylka haha

Gość sprzedajeUbranka
jeżeli do mnie to pytanie o zakończenie aukcji przed czasem- myślę, że się dogadamy :)

Gość może się spodobają
to bylstrzalw10 z którą z nas chcesz się dogadac?

Gość weź się ogarnij
gumeczka, kurteczka, kolorek zestawik, od paszki do paszki - co to kuźwa ma być ? Psetskole ? :O Daj sobie spokój, serio :O Czytać się tego nie da.

Gość a mnie wkurza ze jesteś
kłamczuchą bo zalożylaś tu wczoraj "temacik" ze chcesz kupić ten "plaszczyk" dla swojej "coreczki". I jak Ci odpisalam ze wygląda jak cerata i wkleilam link z ladnymi plaszczami to mie klamczucho wredna obrazilaś ze to ja swoje aukcje wklejam haha wyszlo szydlo z worka.

Gość sprzedajeUbranka
Że co proszę? No rzeczywiście to ma sens, brawo :) Niby po co miałabym zakładać jakis lewy temat skoro założyłam po prostu taki bystrzacho? Daruj sobie jakieś dochodzenie i oczernianie mnie. Weź się ogarnij- sama się ogarnij, nie chcesz- nie czytaj po prostu

Gość Zuzka 1256
zas sie odezwaly wsciekle macice, wypierdalac trole

Gość a mnie wkurza ze jesteś
masz klamczucho znalazlam specjalnie dla ciebie bo mnie takie zachowanie wkurza okropnie. Jakbym nie odpisywala w tamtym temacie, nie szukala, nie chciala Ci doradzić to bym teraz olala ale mnie ruszylo bo jesteś zwyklą handlarą sciemniaczką. Powodzenia w sprzedaży :-o http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5139972

Gość weź się ogarnij
nie dość, że zdziecinniała idiotka to jeszcze kłamczucha :D W doope sobie wsadź te swoje szmaty oszustko :D A, żebyś zrozumiała: włóż sobie te szmatunie w dupeczkę :D

Gość a to trzeba
miec program do obróbki zdjęc-mozna kupic w necie za 10zl

Gość chyba jestem w ciazy
nie trzeba miec zadnego programu, wystarczy lepszy darmowy program graficzny z narzedziem do wycinania tła. A najprościej kupic na alllegro bialy papier fotograficzny (wcale nie jest taki drogi) i zrobic zdjecia. a tak apropo to smieszne jestescie z tym obrazaniem autorki. Handlara sciemniarka bo co? żenada żenada

Gość co zrobic?????
fajne ubranka mam nadzieje ze sprzedasz :)

Gość może się spodobają
ciesze się, że podobają się wam moje ubranka, w jakim programie to robię opisałam w innym temacie . Ubranka są na prawdę nie zniszczone a rozmiar wypada na większy aniżeli na metce http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6736329

Gość może się spodobają
upupupu