Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna pomimo

Nie liczę się dla niego

Polecane posty

Gość Samotna pomimo

Mój mąż od 1.5 roku... Ważniejsze dla niego auto i kupowanie do niego co chwilę nowych rzeczy niż moje potrzeby. Chciałam kupić sobie książki do nauki na prawo jazdy a on powiedział że nie dzisiaj a sam pojechał i kupił sobie halogeny do auta. Teraz leże sama w łóżku a on przy aucie grzebie. Już nie pamiętam kiedy razem lezelismy przed tv bo on ma ważniejszy samochód. Ja wysprzątam cały dom, odkurze dywan, umyje podłogi a on wlezie w zabłoconych trepach! Nie szanuje mnie.

Gość Samotna pomimo
Już za późno na podążanie twoją drogą

Gość Samotna pomimo
Zginął post zyeba

Gość single lady
Właśnie dlatego cieszę się, że jestem w zasadzie singielką ;) Mam duże mieszkanie, niezależność i związek taki, o jakim marzyłam - cudowny mężczyzna (żadne z nas nigdy nie było w małżeństwie z kimkolwiek), ale każde z nas mieszka osobno. Nie ma się o co kłócić, nikt nikogo nie wkurza, a wspólny czas jest wspaniały. Nie miałabym siły przysięgać komuś przed ołtarzem, odpowiedzialność by mnie przygniotła no i utrata niezależności. Ale to musi pasować każdej ze stron i tak jest u nas. A Ty jak długo go znałaś przed ślubem? Nie wyszło na jaw, że jest egoistą wcześniej? Czy chciałaś wierzyć, że po ślubie się zmieni?