Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka se mała

Równolegle

Polecane posty

Gość taka se mała

A więc moi drodzy :D Przede wszystkim pozdrawiam forumowiczów(stałych bywalców przede wszystkim). Nie jestem tu ani nowa ani młoda - po prostu zawsze podczytuje,ale stałego nicka nie mam. Od pewnego czasu mamy ochotę z partnerem spróbować czegoś nowego. Oboje jesteśmy po 30 w długoletnim związku. Drogą wielogodzinnych dyskusji doszliśmy do wniosku,że bardzo interesujący może być seks w towarzystwie innej pary(tzw.równoległy) nie chcemy wymiany partnerów, ewentualnie pieszczoty pań (bo na to mam ochotę od bardzo dawna :) ). Mamy założony profil na portalu erotycznym(jak również zaproszenie do swingers klubu,gdzie również możliwy jest taki seks) i tak sobie szukamy miłej,czystej i inteligentnej pary w podobnym do naszego wieku. Teraz moje pytanie- czy ktokolwiek z Was był w takim układzie??? Jakie doznania,odczucia??? Za odpowiedzi gimnazjalistów dziękuję z góry (zawsze są budujące hahaha). Pozdrawiam i dziękuję za normalne odpowiedzi :) .

Gość djhsoh
podnoszę bo też mnie to ciekawi

Gość Jola z pralni
Jesli kochacie sie i ufacie sobie samym w 100% to jest ok. Wazne aby te przygode traktowac jak kolejna gre w sypialni a nie sposob na sex. To wy musicie dominowac nad emocjami przed, w trakcie (troche;)) i po zwlaszcza. A jak to obojgu sprawia przyjemnosc, to enjoy;)

Gość bcsghviv
up

Gość taka se mała
dziękuję Jolu :) miło,że chociaż ktoś odpowiedział

Gość sgrsht
no i dalej cisza