Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszna gapa ze mnie

Ale narobiłam na urodzinach wójka

Polecane posty

Wczoraj była na urodzinach u brata mojego taty.Siedzieliśmy przy stole a ja cały czas pisałam sms-y z moją kumpelą i gdy śpiewaliśmy "sto lat",kumpela przysłała mi sms i akurat jak przestali śpiewać ja wybuchnęłam śmiechem w momencie gdy wujek dmuchał świeczki i wszyscy zamiast patrzeć się na wujka patrzyli się na mnie:O.Brak słów

Gość vwhdkjqhj
jaja

na szczęście zaraz potem wykąpałam się razem z wujkiem i wszystko wróciło do normy

sorry, miało być: dmuchał owieczki

Gość WYPŁOSZZZZ
Co ty pierdolisz. W tym wieku nie wyprawia się urodzin.

To 18:10 to podszyw. Już wiem,że popełniłam błąd w tytule w słowie wujek ale to nie moja wina,bo tam mi nie podkreśliło na czerwono.

Gość zaraz mnie szlag trafi
Jak najbardziej Twoja wina bo powinnas wiedziec jak sie pisze wujek.

potem wujek wstał zza stołu, a ze spodni sutanny wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość KSU Total Destruction
Chuj to kogo obchodzi kurwa jego mać

Gość kurkowa bez makaronu
straszna gapa ze mnie potem wujek wstał zza stołu, a ze spodni sutanny wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru Kufa, podszyw, jak już chcesz żeby było śmiesznie to się chociaż wysil i nie kopiuj chamsko tekstów z innego tematu

no co ? dziewczyna ma problem ;p ja nie wiem jak ona teraz bedzie żyła z tym faktem a tak poważnie to weź sięogarnij ludzie mają o wiele poważniejsze problemy :) pozdro.

zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

kurkowa bez makaronu zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile I naprawdę myślisz, że ktoś ci w to uwierzy, podszywie jeden? No to powodzenia ale czego można wymagać od debila który nie potrafi sobie nawet wymyślić własnego nicku...:o

chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Wiem,że ludzie mają poważniejsze problemy ale każdy ma swoje,dla mnie to jest w pewnym stopniu jakiś problem,jak będę miała większe to ten już taki wilki nie będzie,Na razie jednak większych nie mam,bo żem młoda jeszcze.

odwiedzam póki co pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników

Po wszystkim jednak wujek pogłaskał moje włosy, bo bardzo lubi głaskać mnie po plecach