Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiejącaaaaaa

CUCHNĄCY sok jabłkowy z GERBERA

Polecane posty

Gość nielubiejącaaaaaa

daję do picia mojej córce sok jabłkowy z gerbera albo gruszkowy i przedh chwilą chciałam jej dać sok... i jak wlałam do butelki to cuchną jak... jak nie wiem co ;/ i kolejne wczęsniej tak samo... ;/ z datą ważności wszystko ok ale ten zapach.. fuuu córka ma 7 msc i zastanawiam się czy nie dawać jej samej wody do picia ? jakiejś mineralki ? tylko powiedzcie mi jaką firmę najlepiej kupić ? do twej pory mieszałam sok z wodą przegotowaną. Aha no i taką wodę trzeba gotować ? czy od razu z butelki przelać do butli córki ?

Ja kupuję synkowi Nestle Aquarel w małych butelkach z dziubkiem, pije prosto z butelki nie przegotowaną, sok daję do popicia jednego posiłku w ciągu dnia, najczęściej obiadu. Ma już prawie 3 lata ale od zawsze tak robię :)

Tak, on jeszcze przed rokiem bez problemu radził sobie i z dziubkiem i ze słomką. Był na piersi i nie tolerował smoczków więc musiał sobie jakoś radzić :)

aha, dzięki, jutro spróbuje mu tak podać. Fajny pomysł, może młody załapie bo na widok niekapka wpada w histerie a bez przesady by taki duży chłop żłopał ciągle ze smoka :/ :P

Możesz spróbować też ze słomką, mój bardzo szybko załapał, żeby nie było umie też normalnie wypić ze szklanki czy zwykłego kubka ;)

Gość pytanie do grejs keli
No i wracasz z synkiem w zimie ze spaceru i mu dajesz do picia wodę z dzióbkiem? Nie pija herbaty? kakao? mleka?

A gdzie ja napisałam że daję TYLKO wodę? Autorka pytała akurat o wodę i sok. Napisałam też, że umie pić ze szklanki i pije z niej herbatę, kakao, maślankę i kefir. Mleka nie pija wcale.

Gość pytanie do grejs keli
"Ja kupuję synkowi Nestle Aquarel w małych butelkach z dziubkiem, pije prosto z butelki nie przegotowaną, sok daję do popicia jednego posiłku w ciągu dnia, najczęściej obiadu. Ma już prawie 3 lata ale od zawsze tak robię " Zrozumiałam ze dajesz tylko wodę i raz dziennie sok. Luzik bo się zastanawiałam jak się w zimie podaje ta wodę. Moje też chętnie wodę pije, ale teraz to częściej herbatę owocową daję albo sok malinowy z ciepłą wodą.

Po przeczytaniu 3 razy tego fragmentu nie wiem czemu tak to zrozumiałaś :) no ale nieważne. Mój właściwie nie pija herbaty tylko soki domowej roboty (z malin, aronii, truskawek lub czarnego bzu) z dodatkiem ciepłej wody ale nazywam je herbatami :) zwykle właśnie po przyjściu z dworu ale na przykład dzisiaj nie chciał herbaty bo po spacerze miał talerz ciepłej zupy.