Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichamyszka

PLUS GSM schodzi na psy, czy ktos mi może to wyjaśnić

Polecane posty

Gość cichamyszka

Drożyzna kiepskie pakiety , no i cenników strzega jak jakiejś tajemnicy. Czy ktos mi moze powiedziec czy jest cos takiego jak okazja smartfonowa z pakietem na próbę gdzie są dostepne smartfony?Gdzie nie zadzownie czy nie pójde dowiaduję sie coraz to innych i za kazdym razem mniej korzystnych ofertach.

Gość dschbcdbhcdsbhi
nie ma telefony w ofercie smartfonowej na probe. jest tylko internet wez na probe. a poza tym juz od dawna plus to plus a nie plus gsm. schodzi na psy, potwierdzam ten fakt :D

Gość dschbcdbhcdsbhi
poza tym cenniki sa na stronie. mam i nich internet tez, i chyb ajednak bede zrywala umowe, ale jesli chodzi o telefony, to ja wiem? chyba jednak sa troche konkurencyjni.

Gość cichamyszka
Z telefonami tragedia, tanie szity są takie drogie a co dopiero mówić o zwykłych najzwyklejszych smartfonach.Telefony ze sredniej pułki u nisz kosztują tyle co smartfony z wyzszej w innych. Gdyby nie to ze mam cała rodzine i umowy jeszcze im sie nie koncza chetnie bym przeniosła się do innej sieci.

Gość cichamyszka
Nie bede im placic 70zł co miesiac jeszcze doloze do telefonu 300zł gdzie na allegro taki telefon juz dostane za 700zł to wogólę się nie opłaca.Paranoja

Gość dschbcdbhcdsbhi
oni sa nastawieni na firmy, szczegolnie te duze. nie na klientow indywidualnych. poza tym solorz przejal polkomtela, zaloze sie ze oferta bedzie mocno upgrade'owana

Gość dschbcdbhcdsbhi
to wez sobie na karte albo najtanszy abonament bez telefonu, do tego mozna dokupic sobie pakiety internetowe a telefon jaki chcesz we wlasnym zakresie

Gość cichamyszka
juz wiem o co chodzi ta oferta z pakietem na probe gdzie masz tanszy telefon smartfonowy i placisz abonament o 10zl mniej jest dostepna tylko przez internet