Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieziemska_Po_30

Odpowiem na wszystkie pytania, nawet zyebane

Polecane posty

Gość cvzczfa
Masz się czym pochwalić.:D W porównaniu z Tobą, to ja wątła jestem - no wiesz - taka, co jak dmuchniesz, to pofrunie, a jak dotkniesz, to się złamie. ;)

Gość chrupacz_slodkosci
hmmm, szczerze to lepsza taka wątła i wiotka, a nie węzłowata ale to tak mimochodem :)

nie odpowiadaj w takim razie na moje wcześniejsze pytanie :D Z jakiego miasta jesteś?

I podoba ci się ? W jakim zawodzie pracujesz? Lepiej niż w pl?

Mieszkam tu już 10 lat, więc za bardzo nie pamiętam pl. W mojej okolicy nie ma Polaków, więc jest ok ;) Mam własną firmę, zajmuję się dysrtybucją produktów dla kobiet.

Ile miałaś lat jak wyjechałaś? Co cię do tego skłoniło?

Jesteś w związku? Jeśli tak to czy twój wybranek jest z wlk. bryt?

Gdzie się pobraliście? :) Kiedy? Macie dzieci? Jak tak to ile? I imiona proszę jak coś :D

Spoko :) nie szukam cię, tylko tak z czystej ciekawości pytam :) gratuluję synka ;D Wolisz bitą śmietanę w sprayu czy tą co się samemu robi z proszku?

ja też taką wolę ;p wolałabyś dostać koszyk małych kociaczków z kokardką w serduszka, czy z tęczową kokardą?

Nie lubisz kociątek? :P Który ci się najbardziej podoba? http://www.google.pl/imgres?q=my+little+pony+friendship+is+magic+wallpaper&um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=662&tbm=isch&tbnid=KtbArRxp-fIO4M:&imgrefurl=http://www.pictures19.com/my-little-pony&docid=FNmSl6Cf6FHPgM&imgurl=http://www.pictures19.com/wp-content/pictures/2011/08/my-little-pony-friendship-is-magic.jpg&w=384&h=267&ei=VNBPT-fwDIvLswaT-9ndCw&zoom=1&iact=hc&vpx=387&vpy=328&dur=1409&hovh=187&hovw=269&tx=180&ty=92&sig=113757740526875171259&page=2&tbnh=134&tbnw=193&start=15&ndsp=20&ved=1t:429,r:1,s:15 lubisz pytania związane ze sprawami damsko-męskimi?

a gdyby cie nie zdradzal, to bys z nim byla? co rozumiesz, przez cienki w lozku? ufasz obecnemu, wiedzac, ze cie odbil innemu? tzn. ze nie ma honoru, odbijajac kobiete innego/zajeta.

Cienko w łóżku oznacza brak przyjemności. Nie byłabym. Cienki seks to nie był jedyny problem. Ufam, nikt mnie nie odbił. Sama chciałam.

chodzi o to, ze facet, ktory pyka kobiete innego tak naprawde jej nie szanuje, daje sie ponies hormonom. skoro beda w zwiazku dalas sie uwiesc, to rownie dobrze mozesz zrobic to ponownie. a i on, nie majac zasad moze cie zdradzic. np. w burdelu.