Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtfhjgjkh

Czy wyjdzie jaśniejszy rudy na moich włosach?

Polecane posty

Gość gtfhjgjkh

chce pofarbować włosy na rudy kolor, na moje naturalne brązowe włosy troche ciemne, ale nie wiem czy mi wezmie farba :o bo kiedyś najpierw włosy rozjaśniałam rozjaśniaczem a pózniej kładłam farbe ale ten rozjaśniacz mi strasznie zniszczył włosy i kolor nawet nie był za ładny bo takie tu jaśniejsze tu ciemniejsze :D dlatego chciałabym bez rozjaśniacza... poradzcie mi coś prosze :) może któraś też tak farbuje?

Gość evittka
Ja też miałam ciemniejsze włosy zanim zrobiłam sobie rudy. Robiłam na własną rękę, metodą prób i błędów. Pierwszy raz był po ściągnięciu koloru dekolorozatorem, i włosy złapało średnio, jaśniejsza góra i do dołu coraz ciemniejsze, więc za drugim i trzecim razem do połowy głowy włosy potraktowałam wodą 6% a od połowy do dołu 12%. Mam silne włosy, więć używając maseczek i podcięciu końcówek włosy są w idealnym stanie :) jutro powtarzam farbowanie ale już jednakową wodą, bo teraz już złapie równo :) przejście na rudy nie jest łatwe i jeżeli chcesz to zrobić w domu wiąże się z dużym ryzykiem i cierpliwośćią :)