Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dydydyd

WYSOKA POPRZECZKA - PRZEJMOWANIE SIĘ BYLE CZYM.

Polecane posty

Gość dydydyd

JAK TO UCZUCIE ZLIKWIDOWAĆ .... :((( z tego powodu się ciągle dołuję. a popełnię minimalną gafę i przejmuje się nią sporo czasu :( mam niską samoocene i uważam ze nie posiadam własnej wartości ... sugeruję się oceną innych :(

Gość pomysl,ze ludzi na ogol nie
zauwazaja twoich gaf, bo kazdy jest przejety soba. Naprawde nie mysl, ze wszyscy na ciebie patrza i komentuja twoj ruch - to egocentryzm! Zachowuj sie normalnie i mysl o innych, nie o sobie - pomoże!

Gość dydydyd
tylko ze ja mam takie zachowanie ze wole wszystko zrobić sama.. bez czyjejś pomocy. jeśli jestem samodzielna to czuje sie lepiej. ciezko mi z tego wzgledu w pracy... kiedy to juz faktycznie potrzebuje porady i sie pytam kazdego a zazwyczaj kazdy ma to gdzieś .... czuje bezradność i to ze oceniaja mnie jak jakaś pustą i marudną osobę.... kiedy dochodzi do jakies tego typu sytuacji ze mam sie dowiadywać ... i nie dostaje porad ... gubie sie i czuje sie jak ostatni bez mózg.

Gość Historja
to co bys zrobila w sytuacji gdy bys sie najebała i zrzygała na oczach znajomych twojego faceta?

Gość nose itu,
"ludzi na ogol nie zauwazaja twoich gaf, bo kazdy jest przejety soba. Naprawde nie mysl, ze wszyscy na ciebie patrza i komentuja twoj ruch" to zależy w jakim wieku, do mniej więcej 25 lat patrzą i komentują :)