Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.potrzebie

wrozka, błagam potrzebuje pomocy rady wrozki, błagam o pomoc

Polecane posty

Gość w.potrzebie

witam serdecznie wszytkich forumowiczow, poszukje wrozki która mogłaby mi powrozyc, jest bardzo załamana i naprawde porzetbuje pomocy wrozki, byłam juz kilka razy w przeszłosci ale aktualnie jestem za granica a moja wrozka niestety nie wrozy na odległosc :( jezeli znalazby sie ktos kto chciałby mi pomoc bede niezmiernie wdzieczna. moge dokładnie opisac swaja sytacje w mailu lub w prywatnej wiadomosci, błgam o pomoc poniewaz jestem naprawde zdesperowana i jesli nie otrzymam pomocy wrozki to chyba sobie z tym sama nie poradze .

Gość wróżka zdalna
Witam, w czym mogę pomóc?

Gość w.potrzebie
czy mam tutaj opisac swoj problem? to dosc skpmplikowana historia czy opisac wszytkie szczegoly czy jedynie ogolnikowo sedno problemu?

Gość wróżka zdalna
Nie musisz nic pisać, jestem wróżką i już wiem z czym masz problem. Napisałam Ci na maila. :classic_cool:

Gość w.potrzebie
uzaleznienie? nie , nie sadze po porstu desperacja, probuje lapac sie wszelkiej pomocy a wrozby dotychczas pomagały mi podjac dobra decyzje ( byłam u wrozki 3 razy dotychczas) teraz natomist naprawde potrzebuje wsparcia kart

Gość w.potrzebie
a skad miala Pani mojego maila? bo tutaj go nie podawalam, jeli to zary to bardzo prosze zartow ze mnie sobie nie robic poniewz ja jestem calkiem powazna i na powaznie poszukuje pomocy wroziarskiej

Gość wróżka wie wszystko
zna nawet twojego maila

Gość w.potrzebie
jesli to zarty *przepraszam za bład

Gość w.potrzebie
no tak to musi byc naprawde dobra : ) ale co tam przynajmniej humor mi sie troche poprawil :))

Gość Zlosliwa Zolza
Wrozka ma na swojej stronie (astrologia.pl) oferte wrozenia za... 30zl, do kilku dni przysylaja bardzo, bardzo wyczerpujaca odpowiedz, mozna na email

Gość w.potrzebie
ale czy te odpowiedzi z tego typu stron sa w ogole zetelne? sprawdziło Ci sie cos?

Gość Zlosliwa Zolza
wlasnie dzieki mnie - bo specjalnie poprosilam o mozliwosc placenia karta a nie tylko przelewem na konto jest taka mozliwosc dla tych co mieszkaja za granica :)

Gość w.potrzebie
ale sprawdzilo Ci sie cos w ogole? kurcze ja potrzebuje odpowiedzi dzisiaj a nie za kilka dni bo slag mnie chyba trafi niedlugo... ale dzieki za pomoc jak nikt tutaj nie odpowie to chyba sprobuje

Gość Zlosliwa Zolza
Lubie ten magazyn i podoba mi sie jak odpowiadaja, balam sie, ze moze te za 30zl to bedzie ktos tak na ... odpierdol (sorry za wyrazenie) ale okazalo sie, ze nie, poswiecil mi ktos duzo czasu, dostalam dwustronnicowe "wypracowanie" bardzo jestem zadowolona i polecam

Gość w.potrzebie
ok no to zobaczymy moze sie zdecyduje dzieki za info

Gość w.potrzebie
ooo super dzieki bardzo za pomoc moze akurat cos z tego wyjdzie

Gość Zlosliwa Zolza
Nie wszystko co mi napisano bylo tak jak oczekiwalam ale... karty tak mowia, to tak ma byc, ha ha. w kazdym razie odpowiedz pomogla :)

Gość Komputer komputer
paul mark: Polskie sądy to totalna niekompetencja arogancja i narzędzie terroru.Pierwszym problemem powinno być uwolnienie polskich więźniów politycznych uwięzionych przez obecny polski reżim.Ilość osadzonych to już blisko 100 tyś osób,dalsze ok 40 tyś czekają na swoją kolejkę do polskich kazamatów.Za tzw komuny siedziało tylko 50 tyś.Daje to obraz jakim opresyjnym i totalitarnym reżimem jest Polska obecnie.Ilość mordów politycznych zwanych wypadkami i samobójstwami jest też większa niż w stanie wojennym. Jacek J student politechniki programista człowiek władający biegle trzema językami został aresztowany pod pretekstem jazdy bez biletu i przebywa w Olsztyńskim areszcie. Sprawa by wyglądała humorystycznie lecz tak nie jest. Jacek.J jest to młody człowiek biorący również czynny udział w życiu politycznym,a jego rodzice są zaangażowani również. Wydawać by się mogło że prozaizm tej sprawy jest oczywisty . Płaci karę i po sprawie. Choć przyczyną tego zamieszania była utrata D.O. a wyrok zapadł zaocznie bez wiedzy i uczestnictwa zainteresowanego . Lecz prawda jest inna. To typowa sprawa polityczna,której celem jest znalezienie pretekstu na osadzenie dziecka i przez takie działanie wywarcie presji na rodzinę zainteresowanego, by ją skutecznie zastraszyć. Jest sprawą wielce prawdopodobną że jest szykowane kolejne morderstwo polityczne. Władza nie zgadza się na grzywnę w przypadku bez biletowego przejazdu. Gdy powszechna praktyka sądowa jest całkowicie odmienna w takich przypadkach. Nie można też kontaktować się z osadzonym mimo jego przewlekłej choroby . Wszystkie instancje Sądów Okręgowego Rejonowego i ich prezesi oraz Zarząd Penitencjarny zostały poinformowane o tym zdarzeniu. Niestety Jacek J. jest typowym więźniem politycznym Jakim "państwem prawa"jesteśmy lepiej nie komentować. Bo można skończyć jak wielu których dosięgły "samobójstwa"i inne "wypadki".Od rezydenta wspomnianego Aresztu w Olsztynie niejakiego Wojciecha Pazika przez Falzmann Michał, kontroler NIK , Pańko Walerian,cała lista ofiar "wypadku"Smoleńskiego. I to nie koniec tej listy. Dzisiaj, po Wróblu,Michniewiczu, Biskupie Mieczysławie Cieślarze, Zielonce, Knyżu, operator, Marku Duliniczu, Dariuszu Ratajczaku, Eugeniuszu Wróblu przyszedł czas na Leppera. Każde nazwisko na te liście spowodowałoby przewrót w państwie. Nie łudźcie się, że nie przyjdą po Nas.

Gość Zlosliwa Zolza
Nie wszystko co mi napisano bylo tak jak oczekiwalam ale... karty tak mowia, to tak ma byc, ha ha. w kazdym razie odpowiedz pomogla

tę mogę polecic sama ,bo korzystalam ale mi wrozyla przez internet,mailowo,bo z innego miasta jestem,ja jestem mega zadowolona,wrozy z kart tarota,nie wiem czego ty oczekujeszhp://www.wrozkazinaida.aq.pl

Gość delfina40
Wróżby dla Ciebie! Wszyscy z nas mają swojego stróża, którego obecności nie koniecznie zawsze jesteśmy świadomi. Anioły to postaci powszechnie nam znane, jednak nie zawsze zdajemy sobie sprawę, jak wielki wpływ mają na nasze życie. Karty anielskie mogą nam pomóc w nawiązaniu kontaktu z naszym aniołem, a co za tym idzie w poznaniu tego, co nas czeka w przyszłości. Dzięki pomocy wróżki możemy dowiedzieć się kim jest oraz co nam radzi nasz anioł. Dzięki temu możemy uniknąć wielu niekorzystnych decyzji i problemów. http://wrozby.blog.student.pl/

Gość Maxxer
Znam dwie bardzo dobre i wielokrotnie sprawdzane, do których mam pełne zaufanie, ale jedna (wróżka Alicja) przyjmuje tylko wizyty osobiste. Nie chodzę, bo się przeprowadziłam i mam za daleko :/ Druga, to wróżka Oleandra. Wygogluj sobie, ona z pewnością ci pomoże. Pozdrawiam.

Gość korraa
Mi dużego wsparcia udzieliła wróżka Carrolla. Byłam już na życiowym zakręcie.. głównie przez problemy związane z moim mężem. Teraz już wiem jakie mam możliwości.. Polecam: http://www.wrozka-24.pl/tarot/

Gość gość
Ja kilkakrotnie korzystałam z wróżki Katariny. Niestety wróży tylko na maila, ale za to dużo się dowiedziałam. Zawsze w mailu do niej piszę dokładnie co chcę się dowiedzieć i zawsze się sprawdza. Mail do niej katarina@e-wrozbyonline.pl.

Gość anulka2534
Ja szukając pomocy trafiłam na tę stronę i nie żałuję. Wróżka Idalia pomogła rozwiązać mi problem.