Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaCLUB

Dosałam od chłopaka za drogi prezent?

Polecane posty

Jestem w związku rok. Mój chłopak bardzzo mnie kocha i na każdym kroku się stara... to mile, ale ostatnioo na walentynki kupił mi pięknego cabrioleta;/ucieszyłam się ale rodzice nie mogą tego znieść,zwłaszcza mama uważa że nie powinnam brać tak drogiego prezentu i ma straszne ale do tego;/ juz sama nie wiem co o tym myśleć:( oddać go?

Gość titatt
żyjecie w trójkącie z mamusią?

Gość ciabaraba
postaw na półkę:D

Gość laralara 28
Ale masz fajnie. A ja w twoim wieku dostawałam tylko zegarki srebrne i perfumy. A tak na poważnie to faktycznie za drogi prezent, chyba że twój chłopak to jakis miliarder, to wtedy się nie przejmuj i ciesz życiem. Studiów nie zawal. Uważaj bo wykładowcy mogą nie polubić twojego autka.

kurde jest śliczny i na dodatek czerwony:) Bardzo się ciesze bo mnie stać jak narazie na jeakiś rocznik 92 max:) mój chłopak ma solarium nawet kręci mu się jakoś interes ale milionerem to nie jest nigdy bym nie chciałą. Tylko najgorsze jest to że mama powiedziala że mam go zwrócić albo nie pryzjeżdzać nim pod dom- aż w szoku jestem

Gość zenek1345234
Bo Mama nie wie, żę dla niego taki kabriolet to jak drugie śniadanie. Mama żyla w innych czasach kiedy panna jak dostała czerwonego malucha to juz na bank pieprzyła się z komisarzem a za cabrio to już nie wiadomo co :D

Gość zenek1345234
... pewnie w ... z pierwszym sekretarzem :D

Gość zenek1345234
Poweidz Mamie, że jak będzie grzeczna to tez takiego dostanie ;)

Gość zenek1345234
Ok, żarty żartami, ale tak to niestety wygląda w oczach Twojej Matki :/

Gość oj autorkoo
jak ja bym chciała dostać coś takiego od faceta :( a zawsze dostawałam tylko same kłamstwa od cwaniaków :(

Gość Hggyujji
Galerianka ;) z ciebie

Mam podobna sytuację. Mój chłopak kupił mi traktor i mam też nie pozwala mi nim przyjeżdżać pod dom:O

Gość haraczak
Hmm.. mój dostał coś takiego - http://prezentmarzen.com/lot-szybowcem/ Wygląda na drogi, a wcale taki nie był Stwarzajcie pozory. Nie wszystko co wygląda na drogie, rzeczywiście musi takie być ;-)

Gość gość
Jeśli go na to stać, to niech kupuje. Ogólnie z prezentami nie jest łatwo. Macie np. pakiety z Prezent Marzeń, gdzie prezent wygląda na drogi, a w praktyce taki wcale nie jest, więc może taki kierunek będzie tym odpowiednim?