Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to w końcu jest

Początkowe objawy ciąży oprócz braku miesiączki???

Polecane posty

Gość jak to w końcu jest

Bo ja nie mam totalnie żadnych i się zaczynam denerwować, że coś jest ze mną nie tak...

Gość fionnassa
apetyt,smaki,mdłości

Żadnych objawów. Generalnie ciąża idealna. Wszystko z Tobą ok, ciesz się :)

Gość jak to w końcu jest
a te mdłości, to mniej więcej od kiedy się u Ciebie pojawiły i jak często występują?

powiem Ci jak ja mialam. -bole i drazliwosc piersi od 5tc -mdlosci i wymioty od 7tc -sennosc, wiecznie zmeczona od 8tc potem bole brzucha, zmienne nastroje, dziwne smaki, powyzej 10tc

Gość jeśli można się przyłączyć
i podpytać, to jak długo drogie kobietki utrzymywały się u Was bóle podbrzusza i jak ten ból "wyglądał" tzn. czy był taki jak na miesiączkę??

Gość jeśli można się przyłączyć
8 tydzień

Gość ufka22
Jestem prawie w 10tc, moje objawy: -bolesność, powiększenie piersi od 4tc. -od czasu do czasu zgaga. -jeszcze przed spodziewanym okresem kawa mi w ogóle nie smakowała, a wcześniej piłam po 3-4 dziennie. -od 5tc nie czuję smaku drobiu -wstaję w nocy do toalety co 2 h Poza tym żadnych mdłości, humorów,zachcianek:)

Gość u mnie też zmienne nastroje
i ciągle spać mi się chce...

mam mdlosci i robi mi sie slabo i to dosyc czesto, bole podbrzusza tez mam , strasznie chce mie sie jesc ostatnio, jestem senna i zmeczona.. temperature mam podwyzszona przewaznie ok 37 stopni, jednego dnia kiedy bardzo mi bylo slabo i nie dobrze mialam 37,7.. dochodza do tego tez bole glowy..bole piersi mialam miesiac temu, ze az nie moglam sie dotknac , teraz juz nie mam.. przeszkadzaja mi papierosy i zmienily mi sie ostatnio smaki.. ja zawsze pije herbate nie slodzona a ostatnio jak ja pilam to wydawala i sie slodka i mi nie smakowala, za jakis czas byla dla mnie za gorzka i za mocna i jak ja pilam to robilo mi sie nie dobrze, zadna herbata mi nie smakowala.. brzuch mam powiekszony i mam wrazenie ze łączy mi sie z dolem.. tylko martwi mnie to ze kilka dni temu dzien przed spodziewana @ mialam dziwne brazowe plamienia a na drugi dzien mialam juz normalne krwawienie ale tylko przez dwa dni , trzeciego dnia mialam tylko jakies resztki a czwartego juz wcale, a zawsze moje @ trwaly okolo 4-5 dni i byly dosyc obfite.. robilam dwa razy test ciazowy i wyszla mi jedna kreska.. czy mozliwe ze jestem w ciazy?? blagam pomozcie mi .. wizyte u ginekologa mam dopiero za trzy tygodnie

hej jestem tu nowa.. i chcialabym zebyscie mi doradzily.. mam mdlosci i robi mi sie slabo i to dosyc czesto, bole podbrzusza tez mam , strasznie chce mie sie jesc ostatnio, jestem senna i zmeczona.. temperature mam podwyzszona przewaznie ok 37 stopni, jednego dnia kiedy bardzo mi bylo slabo i nie dobrze mialam 37,7.. dochodza do tego tez bole glowy..bole piersi mialam miesiac temu, ze az nie moglam sie dotknac , teraz juz nie mam.. przeszkadzaja mi papierosy i zmienily mi sie ostatnio smaki.. ja zawsze pije herbate nie slodzona a ostatnio jak ja pilam to wydawala i sie slodka i mi nie smakowala, za jakis czas byla dla mnie za gorzka i za mocna i jak ja pilam to robilo mi sie nie dobrze, zadna herbata mi nie smakowala.. brzuch mam powiekszony i mam wrazenie ze łączy mi sie z dolem.. tylko martwi mnie to ze kilka dni temu dzien przed spodziewana @ mialam dziwne brazowe plamienia a na drugi dzien mialam juz normalne krwawienie ale tylko przez dwa dni , trzeciego dnia mialam tylko jakies resztki a czwartego juz wcale, a zawsze moje @ trwaly okolo 4-5 dni i byly dosyc obfite.. robilam dwa razy test ciazowy i wyszla mi jedna kreska.. czy mozliwe ze jestem w ciazy?? blagam pomozcie mi .. wizyte u ginekologa mam dopiero za trzy tygodnie

Gość wertyvbo
U mnie ok. 8 tc to się właśnie na dobre objawy zaczęły, tylko bolesność sutków już przed terminem miesiączki było.