Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna2535

Ukochany przy mnie prawił komplement innej

Polecane posty

Miałam dziś taką sytuacje moje słoneczko ktore bardzo kocham siedzi ze mną wchodzi koleżanka On zauważapierwsze co o inna fryzurka ładnie , łandie pomalowane oczy i usta taki i taki odcień ładnie takiej cie jeszcze nie widziałem dodaje . Ja zakompleksiona dopiero co zaczełam zaczynać wierzyć w siebie choc ciezko mi sie z tym uporać ale walczyłam jak lwica by uwierzyc w swa wartosc siedze obok krew mnie zalewa wychodzi złosc przykro sie zrobiłao płakac zachciało dla mnie to był cios który nie pozwolił mi sie podnies z tego dołka a wepchał mnie do niego spowrotem niewiem czy uwierze w siebie zaakceptuje taka jaka jestem niby to szczególiki ale mnie starsznie ruszyły naprawde . pokazałm jemu nerwy złosc i bije sie z myślami czy dobrze czy zle czy przesadzam ? moze to nic takiego ? proszę dziewczyny napiszcie co sadzicie powienien facet tak robić czy ja sobie cos ubzdurałam kocham go całym sercem i wiem że on mnie też

Gość nie kocham o!
i ty jeszcze na niego mowisz "sloneczko"? :O 😠

Gość hkjdsghn
Gdyby mu zależało nie zrobiłby tego daj spokuj jeszvze w takiej sytuacji .ja swojej kobiecie prawie komplementy ale nie. Innym a już bym nie robił tego nie przy niej nie szanuje cię a ty tak pięknie o nim puszesz "sloneczko"

Gość ewfwefeffewfewfef
Nie czytam do końca bo tekst zbyt zawiły i pisany nie w moim (polskim) języku.. ale trochę Ci pomogę: nie zdradził Cię.

Gość Hggyujji
Chce ja przeleciec:) a ty jestes pomocna moze cwiczyc hu.ja na tobie.