Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkiiielephant

jaki jest koszt korzystania z usług dietetyka?

Polecane posty

Gość pinkiiielephant

Musze schudnac 15 kg po porodzie , zastanawiaja mnie koszty całej diety, calego okresu bo podejrzewam ze na 1 wizycie sie nie skonczy :P

Gość fffds
diettycy tylko wycogaja kase i nic wiecej :-o

Gość pinkiiielephant
serio?;/

Gość zenek1345234
Wydaje mi się , że większy niż karnet na aerobik :)

Gość filipinkaala
podobno można iść normalnie na NFZ za darmo, moja ciotka i koleżanka tak korzystały, miały ułożony jadłospis na każdy dzień i schudły niesamowicie, ciotka zawsze była tęga teraz chuda (chyba nawet az za bardzo, bo schudła tak mająć 60lat i rozciągniętą skórę i teraz skóra po brzuchu np jej wisi i w ogóle), a kolażanka była dość przy kości , teraz super laska, szczuplutka:) i dietetyk był za free :)

Gość pinkiiielephant
łoooo wiesz moze cos wiecej ?!

Gość filipinkaala
ciotka musiała schudnąć bo miała problemy zdrowotne, chyba została wysłana do dietetyka przez lekarza, koleżanka poszła chyba bo po prostu chciała schudnąć- co ciekawe, obie schudły kilka lat temu i ciągle wyglądają szczupło, nie ma jo-jo, nie wiem czy to zasługa pilnowania się czy tego, ze miały profesjonalnie opracowaną dietę a nie odchudzanie na własną rękę . O ile u coitki ta chudość wygląda wrecz chorobliwie (ale to pewnie wiek robi swoje)to u koleżanki naprawde niesamowity efekt.To była koleżanka z liceum, poszła do dietetyka na początku wakacji, nie widzieliśmy jej przez 2 m-ce wakacji, a gdy pojawiła się na rozpoczęciu roku szkolnego to wszystkim szczeki opadły. Naprawde nie spodziewałam się że po schudnięciu okaze się że ona ma naprawde fajną figurę, gdy miała dodatkowe kilogramy to nogi i ogólnie kształy były nieciekawe a potem ...szok!

Gość adelllll
Bardzo dobrym rozwiązaniem jest rozsądne odżywianie, czyli regularne posiłki, dużo warzyw, owoców i dużo wody, nie zapominajmy oczywiście o ruc*****ednak nie oszukujmy się nie wszystkim pomoże ****** zmiana nawyków żywieniowych, ja za namową mojej przyjaciółki wykupiłam sobie spotkania z koszty dietetyka zależa od wileu czynników, miasta w którym mieszkasz, tego czy lekarz jest znany i dobry. Ja np. za namową mojej koleżanki która też korzystała z usług dietetyka poleciła mi opiekę dietetyczną w lux medzie, zapłaciłam 195 zł i w tej cenie miałam dwa spotkania, najpierw wywiad, a potem przy drugim spotkaniu zostaje opracowana indywidualna dieta. Z dietetykę chudniesz zdrowo i systemaycznie gubisz kilogramy bez efektów jojo, a o to Nam wszystki chodzi.