Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaa i ciekawaa

Może ktoś mi odpowie na pytanie ?

Polecane posty

Witam, Chciałabym się dowiedzieć kiedy powinnam dostać okres jeżeli nie robiłam 7-dniowej przerwy (było to spowodowane pominięciem tabletki w 3 tygodniu). Tabletkę wziełam 17 stycznia i biorąc 2 opakowania skończyłam zażywać tabletki 27 lutego. Do dziś nie dostałam oklresu ani też nie miałam żadnych plemień.. Moje pytanie brzmi kiedy powinnam dostać okres i czy jest możliwość zajścia w ciąże przy pominięciu tabletki z 3 tyg i wzięciu następnego dnia dwóch jednocześnie (stosunek miał miejsce w dzień pominięcia tabletki) Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

odpowie mi ktoś ?

Gość zajrzyj do ulotki..........
krwawienie z odstawienia (nie myl z menstruacja, to nie to samo i nie czekaj na nie jako na dowod braku ciazy. Od tego jest test ciazowy) wystepuje w 7 dniach przerwy. Najczesciej zaczyna sie w 2 lub 3, ale moze to byc rownie dobrze 7 dzien. Bywa, ze krwawienie nie pojawia sie wcale i to nie jest jeszcze nic niepokojacego, zwlaszcza przy pierwszych opakowaniach pigulek. Najlepiej bedzie jak wykonasz test ciazowy. Rozwiejesz watpliwosci. Ale taki brak krwawienia z odstawienia to nie jest objaw ciazy.

Gość nik dobry jak wszystkie inne
krwawienie dostaniesz prawdopodobnie podczas 7-dniowej przerywy jak ją wreszcie zrobisz. A okres jak odstawisz całkiem tabletki i poczekasz na pierwszą naturalną miesiączkę.