Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda_zagubiona

Spotykam się z kimś-potrzebuję rady.

Polecane posty

Gość Młoda_zagubiona

Jakoś trzy tygodnie temu uprawiałam seks z 30 letnim żonatym mężczyzną. Ja mam niespełna 16 lat. Kocham go i wiele razy się z nim spotykałam ale wiem też że na nic więcej nie liczę. Nie żałuję tego. On ma żonę, dzieci więc spotykam się teraz z innym chłopakiem, który niby ma dziewczynę ale też wielką słabość do mnie. Całował mnie po szyi i się przytulałam z nim. Mój bliski przyjaciel, który o tym wiedział powiedział, że jego zdaniem zaczynam się puszczać. Proszę powiedzcie mi czy on ma rację, czy Waszym zdaniem tak to wygląda.

nie no dwóch to jeszcze nie puszczanie ale trzech to już tak więc uważaj gdzie nadstawiasz

jesli nie przeszkadza ci to, ze faceci z ktorymi krecisz sa w zwiazkach to nie jestes kobieta. Trzeba miec klase i honor a tobie do ich posiadania daleeeeeeeeeeeeekoo. Twoje zycie wiec i twoja sprawa co robisz - ale tutaj niszczysz cos osobie trzeciej wiec sama musisz wiedziec, czy jestes na tyle beznadziejna ze nie masz przy tym problemu spojrzec sobie w oczy w lustrze.

Gość Młoda_zagubiona
No ale ten zonaty tez nie jest swiety bo spotyka sie tez z facetami na seks! I co ja mam myslec o tym??

Gość locitan
Niestety twój przyjaciel ma rację. Szanuj się dziewczyno...:(

Gość Młoda_zagubiona
To on moze sie spotykac z facetami i ze mna a ja nie moge z innym facetem??

Nie patrz na innych. Patrz na siebie. Niestety twój przyjaciel ma rację. Zmien to bo przyjdzie czas że będziesz żałować tego co dzieje się teraz

Gość Młoda_zagubiona
Ale on ma takiego duzego i grubego fleta ze mmmmmm az szkoda by bylo zrezygnowaac!!