Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaa888

NAPISAĆ DO NIEGO? sama już nie wiem.... :)

Polecane posty

Gość taka jednaaaa888

cześć, mam pewien 'dylemat' :) pare dni temu na facebooku jako 'osoba, którą mogę znać' wyświetlił mi się taki jeden chłopak z czasów liceum. Oczywiście bardzo mi się podobał i przez całe 3 lata LO nawet z nim nie rozmawiałam, inne klasy. Jednak będąc już na studiach (okres I roku) spotkałam go przypadkowo w bibliotece uniwersyteckiej. I zagadałam. Okazało się, że mnie pamiętał itp. Już mi się tak nie podobał, tylko podeszłam do tego tak czysto koleżeńsko. Było miło, gadaliśmy sporo, potem mnie odprowadził pod wydział chociaż potem musiał nadrabiać drogę. Potem niby mieliśmy zgadać się na popularnym wówczas gronie, ale... nie mogłam go znaleźć. A potem to już w ogóle zapomniałam. I teraz ten facebook.... nie mamy żadnych wspólnych znajomych, nie mam wpisanego LO, więc dziwne, że mi się wyświetlił. I pytanie - napisać do niego?:P :P kurcze....bo nawet fajnie wygląda;)

Gość wszystkiekolory teczy
PISZ CO MASZ DO STRACENIA, NAJWYŻEJ NIEODPISZE TYLKO TYLE:)

Gość taka jednaaaa888
no w sumie...:P tylko, że jak nie odpisze, to będę się głupio czuła... I nie wiem co napisać.

O masz... Zażartuj choćby. Że teraz łatwiej spotkać się w necie niż w świecie realnym. Nie rób z tego Hołdu pruskiego :) Jak byś napisała do znajomego sprzed lat?

NORMALNIE ZACZNIJ OD ZWYKLEGO CZESC:) A ODPISZE NAPEWNO NAWET Z GRZECZNOSCI BO TAK WYPADA::)

a jeszcze jedno niepatrz na opakownie tylko na zawartość moze fajnie wygladac a by wiadomo kim......

Gość taka jednaaaa888
Nie jest nieznajomym, ale też nie jest znajomym :) tzn. daleki znajomy z liceum, którego potem spotkałam jak napisałam wyżej. Może napisać, że to zabawne, że wyświetlił mi się jako osoba, którą mogę znać, opiszę to ostatnie spotkanie sprzed 4 lat, że to samo liceum, itp. I co słychać. :P moze być?

Gość taka jednaaaa888
taka głupia rzecz, a ja... stresuję się :P najbardziej przeraża mnie fakt, że mi nie odpisze albo odpisze coś w stylu 'no i co w związku z tym?'

A nawet, jeśli tak odpisze,. to co? Przecież to tylko znajomy. Odpisze jak cham, to go skreślisz i po sprawie.

Gość taka jednaaaa888
masz rację :) napiszę do niego rano w takim razie!