Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ania2109123213

Ostatnio nie potrafie sie dogada膰 z facetem

Polecane posty

Go艣膰 ania2109123213

on si臋 w艣cieka o drobne sprawy.. np mieli艣my i艣c co艣 zje艣膰 . on przyszedl do mnie na uczelnie. do akademika mam 5 min . i chcia艂am si臋 wroci膰 po rekawiczki bo by mi rece zmarz艂y. nigdzie mu sie nie spieszy艂o. a si臋 w艣ciekl ,swierdzil ,ze caly dzien potrafie zepsu膰 i przyspieszyl kroku i szedl przede mn膮 do samego akademika 偶e mu sie niby wielka krzywda sta艂a albo o inne drobne sprawy . np ,ze przysz艂am na impreze p贸藕niej ni偶 ustalilismy i wiele innych rzeczy... ,ze np nie zrobi艂am mu rano sniadania bo nie zd膮偶ylam i musia艂 zrobi膰 sobie sam.. nie mam ju偶 si艂y czasami do tego wszystkiego

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oj autorkoo
jeste艣 tylko jego darmow膮 dziwk膮 do ruchania i kuchark膮 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bebe.
zmien

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
To pewnie dlatego ze odmowilam mu trojkacika z nasza kolezanka na ktora on ma ochote wciagnac do lozka zebysmy sie razem zabawiali bo mowil o tym i ona juz podobno sie zgodzila tylko ja mam watpliwosci co do takich zabaw:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
on niby planuje ze mna przyszlo艣膰 ,ale czarno to widze.. tez mi sie tak wydaje ,ze dla niego jestem darmowa dziwka i kucharka Ta jego drobiazgowo艣膰 jest nie do zniesienia..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
z tym trojkacikiem to oczywiscie podszyw jak zreszta nie trudno sie domysli膰 . wcze艣niej nie by艂 a偶 tak bardzo drobiazgowy a co do tego robienia 艣niadania to on twierdzi ,ze jest cos takiego jak podzia艂 r贸l i ,偶e on mnie czasem podwiezie gdzies ( ma prawko ja nie mam ) to ja powinnam gotowa膰 itd albo ostatnio si臋 w艣ciekl bo nie chcialam z nim i艣膰 na basen nie mog臋 go ciagle ,, slucha膰" 偶eby sie tylko nie zdenerwowal.. a z tymi rekawiczkami.. szkoda ,ze nie pomysla艂 ,ze rece mog膮 mi zmarzn膮c bo do tej restauracji by艂 kawa艂ek drogi tylko szkoda mu by艂o czasu 偶eby sie wr贸ci膰 5 min

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
mia艂a kt贸ra艣 z was tak drobiazgowego faceta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eleaaaa &&
a po huj ci te rekawiczki, jak tak nie mozesz sie bez nich obejsc to moglas wziac je wychodzac z akademika, tez by mi sie nie chcialo wracac do jakas zachcianke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli go nie zostawisz toooo
na wlasne zyczenie zostaniesz kura domowa pomiatana przed chlopa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 religia posz艂a w las...
Mi si臋 wydaje 偶e to o nie drobiazgowo艣c chodzi. On ma jak膮艣 nerwic臋, naprawd臋... Przewa偶nie ludzie z nerwic膮 czepiaj膮 si臋 w艂a艣nie drobiazg贸w, mog膮 popadac niekiedy w pedantyzm, kt贸ry jest natr臋ctwem w艂a艣nie przy nerwicy. S膮 takie osoby co nie p贸jd膮 w og贸le spac wiedz膮c 偶e na jakie艣 tam p贸艂ce zosta艂 omini臋ty kurz. Poda艂am przyk艂ad bo natr臋ctwa s膮 przer贸偶ne, tak samo jak r贸偶ne s膮 nerwice. Przewa偶nie tacy ludzie maj膮 dosc zmienne nastroje. 艁atwo wpadaj膮 w sza艂, histeryzuj膮, a przy nerwicach l臋kowych w niekt贸rych przypadkach dochodzi do atak贸w paniki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
tak po chuj ,a co tam moje rece to zachcianka przecie偶..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to zwykly cham przeciez jest
juz nie robmy z niego chorego :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
No on w艂a艣nie ma bardzo zmienne nastroje i jest nerwowy. jak np do mnie przyjedzie to sie potrafi czepia膰 od samego progu . np ,, o a widze ,ze nie masz porozkladanych ksia偶ek to si臋 nie uczysz" albo dlaczego jak wesz艂am do segmentu to nie powiedzia艂am mu ,,czes膰" od razu a innym razem m贸wi do mnie,, kochanie " i jest czuly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
Wczesniej tez byl drobiazgowy , przeczulony na pukcie drobiazg贸w ,ale nie a偶 tak jak teraz.. to si臋 zacze艂o jakis miesiac temu i jest coraz gorzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudynka...!
to facet ma cos wyraznie z glowa, lepiej rzuc go poki mozesz bo pozniej mozesz skonczyc tak jak ja ;/ az mnie dreszcz przeszyl na mysl o tych przezyciach;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
a jakich prze偶yciach?

Udost臋pnij ten post

Je艣li akurat nie ma nerwicy, to faktycznie jest chamem i prostakiem, niestety raczej s膮 nik艂e szanse 偶eby si臋 zmieni艂. Zasugerowa艂am nerwic臋 tylko dlatego, 偶e widac 偶e go 艂atwo wyprowadzic z r贸wnowagi i jego reakcje s膮 nie zrozumia艂e, No bo jak mo偶na strzelic mega focha, obrazic si臋 艣miertelnie i zwalic jeszcze win臋 za focha na drug膮 osob臋 kt贸ra nic takiego nie zrobi艂a i tym bardziej z premedytacj膮. Mo偶e to w艂a艣nie mia艂o znaczyc, 偶e nie lubi czekac, bo czekanie jest denerwuj膮ce dla niego. Poza tym znerwicowani nie lubi膮 czekac w og贸le, to dla nich mord臋ga i pow贸d do nerw贸w. Moim zdaniem on ma g艂臋bsze problemy... Mo偶e go nie lubili w szkole ..... :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
Nie wiem czy ma nerwic臋 ,ale to jest fakt ,ze ma problemy z samym sob膮 tzn popada czasami w do艂ki ,albo ma niska samoocen臋 . generalnie to jest dosc trudna osoba

Udost臋pnij ten post

wg mnie mo偶e mie膰 w艂a艣nie du偶o problem贸w na tle psychicznym, nerwowym, o kt贸rych nawet Tobie nie m贸wi tylko niestety przez to cierpisz je艣li bardzo rujnuje Ci to zwi膮zek to powinna艣 mu zasugerowa膰 psychologa 偶eby jako艣 zadzia艂a膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudynka...!
spotykalam sie z gosciem ktory na poczatku znajomosci byl normalny, pozniej jakis takis narwany, znerwicowany coraz gorzej , pozniej oszalal do reszty, okazalo sie (rok z nim bylam) ze gosc jest powaznie chory psychicznie i przestal brac leki stad to zachowanie, chcialam mu pomoc bo kochalam go zeby wrocil do leczenia ale to sie zle dla mnie skonczylo, bo w koncu mnie uwiezil w mieszkaniu i wole nie pisac co bylo dalej, na szczescie po niecalym miesiacu udalo mi sie uwolnic. pozniej sie dlugo ukrywalam przed nim. balam sie tragicznie..... az strach pomyslec ze planowalismy w przyszlosci slub

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to po co ty z nim w ogole
jestes??? jesli go kochasz to koniecznie wyslac go do psychologa

Udost臋pnij ten post

"ania2109123213 Wczesniej tez byl drobiazgowy , przeczulony na pukcie drobiazg贸w ,ale nie a偶 tak jak teraz.. to si臋 zacze艂o jakis miesiac temu i jest coraz gorzej" Bo je艣li to jest nerwica, to b臋dzie problem narastac. Mam kole偶ank臋 z nerwic膮 natr臋ctw. Wszystko u niej zacz臋艂o si臋 na pedanty藕mie, kt贸ry ur贸s艂 do gigantycznych rozmiar贸w. Poprawia艂a za mn膮 poduszk臋 na kanapie jak ledwo wsta艂am, bo si臋 rzekomo wygniot艂a. Wystarczy 偶e ksi膮偶ka krzywo sta艂a, to by艂 dla niej istny szok. Potem dosz艂y l臋ki o "zab贸jczy " brud :) Pomijam czystosc, bo u niej si臋 wr臋cz b艂yszcza艂o jak w muzeum. Czym艣 strasznym by艂a dla niej otwarta muszla klozetowa, bo zarazki z niej wychodz膮 i fruwaj膮 po mieszkaniu :D ! Nerwica potrafi urosn膮c do takich rozmiar贸w 偶e mo偶e si臋 przerodzic w istn膮 paranoj臋. Nerwica to stan w kt贸rym, nie mo偶na zaznac spokoju i wyczerpany nerwami organizm si臋 buntuje. Cia艂o si臋 buntuje, wr臋cz wszystkie organy. Umys艂 si臋 te偶 buntuje, nakr臋cony przez dolegliwo艣ci somatyczne i natr臋tne my艣li b膮d藕 leki nad kt贸rymi znerwicowany nie mo偶e zapanowac. To rodzi powa偶n膮 frustracj臋 bo znerwicowani chc膮 nad wszystkim panowac. Poza tym z tego si臋 bierze masa innych chor贸b, mam na my艣li zaburzenia psychiczne: depresja, anoreksja, bulimia itd... NASZCZ臉艢CIE TO SI臉 LECZY :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
zalezy mi na nim ,ale nie wiem czy mam si艂臋 z tym walczyc je艣li on ma jaki艣 prsoblem psychiczna faktycznie :( no i nawet jak ma to dlaczego si臋 wy艂adowuje na mnie? to juz jest podle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania2109123213
* ,,problem psychiczny faktycznie" mia艂o byc

Udost臋pnij ten post