Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna przepiekna pani

Tak dlugo juz Ciebie nie widziałem,jestem smutny,

Polecane posty

Gość suuuuuperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no i jak tam była??

dzien kobiet uczony!tk jest ,spotkałem! Piekna jak zwykle wzbudziła sobą zainteresowanie,achh usmiechy pojawiły sie nawet na wiecznie kamiennych twarzach kolegów heee ale wycalowałem pachnącą ! i to sie liczy ,nie bedziemy sie tu wielce rozpisywac tylko przystapic nalezy do działań niezmiernie sie cieszę że po długim czasie zobaczyłem i sie uradowalem, zalezało mi ,Ty o tym wiesz, nie będę tu pisał ')ok ok ,a w tej chwili sie chwalę, bo cóz innego

Gość xxxxxxxzzzzhsdrfxzsaASVB
no to dobrze :)

Gość b,.lslkxzijkm, ;l,.ll;,..,
obstawiam, ze ten temat to prowo :)

Gość zamknijmy ten temat:)))))))
powiedzmy ze tak :)))))) ale prawda jest inna :) :)) nie do wiary !!!!!!!

Gość piękna przeprzepiekna pani
';) jestem usmiechnięty pełen energii , nadziieji ") ktos rzekł ' -infantylne? uznałes że infantylne z racji mojej profesji :)nie dla mnie, a poza tym prezydent pewnego miasta tez daje tu o sobie znac także proszę o wyrozumiałość i,każdy jest czlowiekiem i ma podobne problemy, jesli ktoś tego nie rozumie to teraz juz wie. Mam kontakt z Tobą piękna i proszę w miarę mozliwości o odp choćby sms-ową lub jakakolwiek wieść od Ciebie , zamartwię sie :) dobranoc i przyjemnej nocki

Gość piekna przepiękna pani
specjalnie dzisiaj w ten smutny dla Ciebie dzień, Serdeczne wyrazy współczucia dla Ciebie i Twoich bliskich mimo smutku ,nadal piękna.

Gość widziałam Cię dzisiaj
:) a Ty mnie?

Gość mnbvcvbnbbb
autorze i jak się sprawy mają?

serdeczne dzięki widze że zainteresowany W towarzystwie i pięknej kobiety zawsze humor dopisuje i wszystko inne w pozytywnym tego słowa znaczeniu ,gorzej kiedy czlowiekowi brakuje tego widoku tej dobrej energii to nawet nie jest w stanie sie skupić na pracy baa nawet wypoczynek nie daje satysfakcji, wkrada sie tęsknota wiele mysli i pac. a odwagi wciąz brak jest pięknie , a pani posądza mnie o przybranie na wadze, skąd my mężczyzni trafiamy w gust ,kobiety sa łakome na slodkości :) będzie dobrze i tego sie trzymać

Gość Ammaretto
kobiety sa łakome na slodkości Nie wszystkie.. Są takie, które wolą umiarkowaną gorycz.

Gość mnbvcvbnbbb
to dobrze, ze ok :) oj są łakome, są :) ale większości na figurę to nie szkodzi. tylko w ciąży trzeba uwazać żeby się nie roztyć. Jak Twoja przepiekna Pani taka łakoma to może w ciąży dużo przytyć :(

Gość Otretta
Przecież on jej tej ciąży nie przyprawi.. ;)

przepraszam piekna Pani :P. Czytalam caly watek. Rozumiem w sumie jakie to trudne kochac kogos. Chociaz babka ze mnie rozumiem. :). Bardzo cieplo piszesz o Niej. :). Mklo poczytac twoje wpisy. :). Sorry za wpis na innym topiku. Mam nadzieje, ze uda Ci sie z ta miloscia. :). Bede dopingowac Tobie.

":) ponownie zawitałem , dziekuje Wam za bardzo miłe słówka :) ciąża? hoohoo chciałoby sie :) pewnie taka myśl u zdrowego meżczyzny to nie grzech szczegolnie jesli kobieta atrakcyjnie pociągająca :)a roztycie Jej nie grozi , choć ze słodyczami trzeba rzeczywiście z umiarem, więc ja to rozumiem i z tego powodu zaprzestałem ; Z medycznego punktu widzenia ,roztycie sie do 1 roku tuz po porodzie to często normalny proces, jesli taka tendencja nastepuje po roku to jest gorzej ,praktyka niekiedy łamie sie powyższe teorie niezależnie od wszytkiego. czy uda sie?nic nie musi sie udawać Cieszę sie że mamy dobry kontakt przynajmniej raz na jakiś czas Ją widuję i to mnie uszczęsliwia

Gość Ammaretto
To niewiele Ci potrzeba do szczęścia..

Gość malgorzataxxx
Fajnie sie Was czyta-piszcie dalej......

'odważyć sie i wyznac to co chciałbys ,aby drugiego tak samo uszczęśliwiło ' to jedno z najdelikatniejszych jakże ważnych sfer życiowych człowieka, niemalże porównywalne do daru życia/ pisał tak jeden z wybitnych romantyków IX w

Gość Ammaretto
odważyć sie i wyznac to ryzyko - ale kto nie ryzykuje.. w Sieradzu nie siedzi.. ;)

Gość Ammaretto
Naprawdę wolisz jak ten Samotny Biały Żagiel dryfować po wodach uczuć? Tylko dryfować...

Gość malgorzataxxx
Idą święta, można złożyć życzenia na nk, na fb itd.

Gość widziałes ja ostatnio?
:)

przepiekna pani jak u Ciebie ?? Co z Kobieta do ktorej wzdychasz. Tak pieknie o niej piszesz. Moze warto zaryzkowac?? Jak myslisz?? Napisz co u Ciebie i u Niej

Gość naprawdę jesteś lekarzem?
nie wierzę :P

Gość piękny panie
nie widziałam tęsknię i jestem smutna

Gość ja tylko pytam.
czy dziś mnie widziałeś???

Gość no I jak tam
autorze? Jak sie sprawy mają? Widziałeś ją ostatnio?

Gość Ta piękna?
i jak po naszym spotkaniu? zadowolony :)