Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do boju

czy to jest uzaleźnienie ?

Polecane posty

Gość do boju

słuchajcie ,wole być sama bo juź żadnemu facetowi nie wierze , nie wierze ze są takie jaka marzy każda kobieta , fakt ze mam 23 lata I cale życie przedemną, ale kilka krotnie byłam zraniona ! Dosyć , już chyba się pogodziłam z myślą ze długi , długi czas będę sama wystarczy marzeń i chce żyć dla siebie a nie dla kogoś jak wcześniej , Ale mam taki problem ze nie umiem Nie bajerować facetów , po prostu nie umiem nie bajerować i kolejny raz se tak ranie kiedy robie se nadziei których nie ma ,widze atrakcyjnego faceta i juź płyne , i znów se robie nadziei z których i tak nic nie wyniknie! Czemu tak mam. ?

Gość bo jesteś spragniona miłości
bla bla. nie do końca zrozumiałem, podrywasz facetów czy tylko o nich fantazjujesz?

Gość do boju
właśnie chodzi o to ze bajeruje naprawdę, wszędzie gdzie tylko widzę np. Facetów których wiem ze jeszcze nie raz zobaczę , może nie takich se dobieram ale nie umiem inaczej oni poprostu mnie kręcą nic z tym nie zrobię i znów do siebie mam żal ze myślałam ze coś z tego wyjdzie .

Gość do boju
i bajeruje i podrywam :(

Gość bo jesteś spragniona miłości
nie jestem kobietą, nie znam się na waszej psychice. ignorujesz tych mniej atrakcyjnych a ci (w związku z mniejszym zainteresowaniem) mogą okazać więcej doceniania do kobiety. nie umiem ci doradzić.

Gość do boju
może i masz racje a może nie ale dzięki bo nie czuje się z tym dobrze , byłam w związku z partnerem który właśnie był mniej atrakcyjny i co po 2, 6 roku zaczął robić mi straszne świnstwa, po nim zaczęłam mieć wymagania od facetów wcześniej było by mi to obojętne , a do tego facetom którym ją się podobam i jestem przez nich podrywana , to nie czuje żadnej chemii mi czego najchętniej żebym on se poszedł i nigdy bym go nie widziała . Ale kurde cóż jutro idę na siłownie i znów podryw mi się włączy , a potem znów przykrość i samotnośc już wolę być naprawdę sama i chce już przestać z tym podrywem i nadziejami ale nie umiem :(

Skomplikowane, podrywasz, ale nie chcesz tak naprawdę podrywać...

Gość do boju
Nie chce bo nie chce już być zraniona , a jak widzę przystojniaka to to mózg mi się wyłączą i podrywam wiedząc ze i tak z tego nic nie będzie choć bym chciała , heh chyba jestem chora na głowe . Się poryczę zaraz

Jak nie ma chemii to chyba zraniona nie bedziesz. Jak nzajdziesz swojego księcia z bajki to i chemia bedzie i zraniona nie bedziesz, wiec nie ma co ryczec tylko wypatrywać, żeby przypadkiem go nie minąć na ulicy ;)