Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgdfhdfhttegtgn

rozstanie:(

Polecane posty

Gość vgdfhdfhttegtgn

zerwalam z chlopakiem fakt faktem ze , rozstanie bylo wiecej z mojego powodu obsesyjna zazdrosc. ciagle klotnie ,z mojej strony , po nim bylo widac ze cos czuje , dbal troszczyl sie spedzal jak najwiecej czasu ,staral sie , krotko mowiac , wszystko popsul moj charakter. mam jego haslo na fb i napisal swojej kolezance ze juz zakonczyl to co mial zakonczyc bo juz mial tego wszystkiego dosc, i teraz jest mu dobrze i ze chce sie zajac nauka bojest dla niego b. wazna , nie odzywa sie do mnie od 2 dni , to znaczy ze wogole mnie nie kochal ? jak mam to zmienic zalezy mi na nim ale on sie nie odzywa, nie bede sie prosila :( ... ale to ze tak jej napisal znaczy ze juz mnie nie kocha czy nie koniecznie???:(

Gość mm,,
ja mam to samo, tylko ze on byl zazdrosny i skonczylam:(

Gość vgdfhdfhttegtgn
i co kochasz go i mimo to zerwalas??

Gość pseudoartystka z pwsftvit
daj mu spokój, jestes niezrównowazona, ochłoń, dorosnij...za 4 lata moze bedziesz gotowa na cos normalnego

Rozbiła mnie ta część "nie będę sie prosiła". Skoro przyznajesz, że to była Twoja wina, że się rozstaliście, to chyba nie sądzisz, że to w jego gestii jest uganianie się na Tobą. Dodam jeszcze, że jak sie zrywa, to jest to raczej naturalne, że nie ma już codziennego kontaktu.

Gość mm,,
tak kocham, ale przez ta zazdrosc wszystko sie we mnie zalamalo mozna i kota zaglaskac na smierc:(