Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgdfhdfhttegtgn

rozstanie:(:(

Polecane posty

Gość vgdfhdfhttegtgn

zerwalam z chlopakiem fakt faktem ze , rozstanie bylo wiecej z mojego powodu obsesyjna zazdrosc. ciagle klotnie ,z mojej strony , po nim bylo widac ze cos czuje , dbal troszczyl sie spedzal jak najwiecej czasu ,staral sie , krotko mowiac , wszystko popsul moj charakter. mam jego haslo na fb i napisal swojej kolezance ze juz zakonczyl to co mial zakonczyc bo juz mial tego wszystkiego dosc, i teraz jest mu dobrze i ze chce sie zajac nauka bojest dla niego b. wazna , nie odzywa sie do mnie od 2 dni , to znaczy ze wogole mnie nie kochal ? jak mam to zmienic zalezy mi na nim ale on sie nie odzywa, nie bede sie prosila :( ... ale to ze tak jej napisal znaczy ze juz mnie nie kocha czy nie koniecznie???:(

Gość ,mkfjkmkuyktjmhu
Czy ty nic nie widzisz? Zerwałaś z nim... w dodatku z twojej winy. I co chłopak ma wyżalać się innym i jeszcze się starać żebyś łaskawie pozwoliła mu na powrót? I jeszcze po dwóch dniach ma do ciebie zadzwonić? Jak jest wyrozumiały to za jakiś czas, jak ochłonie, zadzwoni? Jak nie to baj baj bejbe... . Dobrze...spieprzyłaś na własne życzenie to teraz naprawiaj

Gość to znaczy że
naprawde ma Cie dośc i nie chce z Toba juz być, i daj se siana, btw ile masz lat? z pisania zgaduje ze jakies 15.....

Gość mpaksu
No a co, będzie mówić że go dziewczyna rzuciła? Skończyłas to i już. Niech on zmieni hasło, a Ty nie odzywaj się do niego i tyle. Wiem że to nie takie proste.

Gość kartofelki3
Powinnas odczekac, dac mu odpoczac, zatesknic.... Poczekaj chociaz z 2 tygodnie, wtedy napisz do niego, zadzwon ze tesknisz, ze go kochasz, ze popracujesz nad swoja zazdroscia.

Gość a dawakl Ci powody
do zazdrosci?