Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona niemodna ale mloda

Obrzydł mi ten cholerny seks. Bo jemu się nie chciało, to i mnie się odechciało.

Polecane posty

Gość Doktor Drejfus
z przykrością zauważyć muszę, że będzie tylko gorzej - facetom z wiekiem libido spada, kobietom za to grządka szaleć zaczyna

chcialabym tak...poczulabym sie w koncu pozadana... zazdroszcze Ci... wiesz ze jestes dla niego seksowna kobieta, pozada Cie. nie idzie po to do innej. a chociaz jakos fajnie jest, urozmaicenia jakies?

@Zona, ani chybi coś małżonek na boku strzela. Nie ma opcji żeby dorosły chłop co umie bzykać bez sexu wytrzymał. Albo musi miec calkiem nieatrakcyjna babe w domu, ale wtedy szuka na boku. A jak nie chce bzykac goracej sexi dupeczki w domu, to znaczy, ze ma gdzies ujscie.

Gość kamil28237283
Jesli facet nie chce się kochać z żoną to albo jest chory, albo ma kochankę.

Gość a ja mam inny...
Ja chyba też bym się zmartwiła gdyby nagle przestał za mną chodzić. Kup sobie jakąś fajną bieliznę albo zmień kolor włosów. Mój mąż kupił mi blond perukę ( mam czarne włosy). Efekt- jechał na mnie całą noc.

dbam o siebie- a bielizny mam cale wielkie pudelko- taka jaka on lubi, a wlasciwie oboje lubimy. on mi mowi ze ma male potrzeby... ale zeby az tak?... myslalam, ze facet musi sobie upuscic co 3 dni tymbardziej jak ma podniety. laski na boku nie ma, moge byc pewna na 100%. pytalam go ostatnio co by zrobil gdybym przyszla do niego do pracy w samym plaszczyku i ponczoszkach... "zmarzlabys, to nierozsadne" a ja glupia myslalam ze wzialby mnie gdzies w jakims ustronnym miejscu.. albo chociaz po powrocie do domu :( badania mu rozne robilam. testostreon ma w porzadku, prolaktyne, ogolne badania krwi... tarczyce. tak bardzo kocham jego dotyk na swoim tylku a tak go malo:(

jak widac- nie ma odpowiedzi na to dlaczego tak jest i nie moge znaleźć sposobu na to, zeby to naprawic... pozostaje mi zyc dalej bez seksu, bez akceptacji, bez pozadania... nie zdradze go, bo bvrzydze sie zdrada i bardzo go kocham. ale jak tak dalej pojdzie to bede zgorzkniala baba, strojaca sie dla zachwytu obcych facetow na ulicy.. zalosna perspektywa. jak widzicie kobiety- bycie przykladna zona- pranie, gotowanie,etc oraz seksowna i zadbana kochanka dla swojego lubego nie zawsze konczy sie sukcesem. nawet jesli on was kocha, to nei znaczy ze was pozada. smutne

chcialam kupic jakis specyfi typu hiszpanska mucha- zeby wzbudzic pozadanie, bo wzwod to ma bez problemu...ale stiwerdzilam, ze to nienaturalne i zalosne zebym musiala go czyms faszerowac zeby mnie chcial. jestem bardziej zalosna iz jennifer 87 :(

Gość Doktor Drejfus
hiszpańska mucha jakoś nie działa ... albo ja już osiągnąłem maksymalny poziom chcicy :D kto to jenifer 87?