Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulytaone

Masowanie łechtaczki w czasie seksu.

Polecane posty

Gość ulytaone

Witam wszystkie kobiety. Mam pytanie, czy w czasie seksu któraś z was też masuje swoją łechtaczkę bo inaczej nie byłaby w stanie osiągnąć orgazmu? Czy są tu kobiety które potrafią szczytować bez tego "zabiegu"? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam :)

Kochana :p od takich tych to ja mam faceta, chce seksu niech się martwi jak zrobić żebym ja też chciała

Gość labirynt
nie potrzebuję takich zabiegów :P.

Wyuczyłaś w sobie orgazm łechtaczkowy w młodości, teraz masz problem dojść pochwowo. Ucz się, trenuj, kombinuj.

Gość olieaaa
u mnie nie ma zasady ale jednak w większośći tak mam że muszę mieć stymulowaną łechtaczkę,chyba że przy analu,przy tym to dochodzę błyskawicznie bez niczego

Gość żoneczka taka jak ja
Ja NIGDY nie miałam orgazmu podczas stosunku. Miewam tylko orgazmy podczas masturbacji.

Gość ja tez tak mam.,.,
żoneczka taka jak ja tez tak mam

O to niedobrze ale można to wykorzystać, pokaż swojemu jak to robisz, i powiedz mu że teraz jego kolej, czasami zwiększając częstotliwość głębokiej penetracji myślę że w końcu uda się ./.

Gość żoneczka taka jak ja
U mnie nie ma szans - facet to porażka w łóżku - dochodzi w 3 minut zanim ja się rozkręce.A pieścić mnie nie umie kompletnie - więcej bólu jak przyjemności.

Gość nikola*
DO "żoneczka taka jak ja" ja mam tak samo (w domu) więc poszukałam kochanka:(

Wiecie co aż mi wstyd za mój męski ród. Nie ma nic przyjemniejszego niż lizanie małej brzoskwinki kobiety. Uwielbiam czuć jej miękkość i słuchać jęków kobiety gdy to robię. Słyszałem,że pozycja na pieska jest świetna w takich przypadkach. Partner przy wykonywaniu ruchów obija jądrami o łechtaczkę stymulując ją-rewelacja!!!

Gość albo malego czlonka i moze
calego wsadzic. moj maz ma za duzego czlonka i najwyzej moze pol we mnie zmiescic. ale ja nie potrzebuje 'zabiegow' z lechtaczka :)

Gość bleblebu
chciałbym masować łechtaczkę mojej żonki,ale gdy się do niej zbliżam,on kieruje główkę w moją stronę,powiększa się(robi przy tym plask, taki charakterystyczny) ,ja zbliżam się i uderza mnie w oko.Robi to ciągle.

Gość barmen
praktycznie zawsze gdy się kocham z moją partnerką masuję jej łechtaczkę aż dojdzie. Uwielbiam jak się zwija w dreszczach emocji orgazmu. Gdy kochamy się w pupę taka stymulacja nie jest konieczna.

Gość figlarka344
Jak się pochylisz na jeźdzca lekko do przodu,to stymulujesz łechtaczkę bo pociera o podbrzusze faceta, ja tak zawsze szczytuje

Gość gość
a nie masz chłopa?

Gość gość
Oczywiscie, ze tak. Albo ja masuje swoja cipke albo moj chlopak to robi, tylko wtedy odplywam.

Gość gościara22
na różne sposoby stymuluję ją podczas stosunku, np ocierając ją o podbrzusze lub jądra mojego faceta. on nawet nie wie, że jest coś takiego jak łechtaczka, i że to dzięki niej dochodzę. podobno jest jakiś punkt "g" ale to chyba tylko w męskich wyobrażeniach. ja myślę, że osiąganie orgazmu zależy od uwarunkowanego genetycznie unerwienia - jak któraś ma lepiej unerwioną pochwę, to odczuwa orgazm pochwowy podczas penetracji. ja odczuwam oba, ale często potrzebuję dodatkowo stymulacji łechtaczki. generalnie facet wie, jak mnie rozgrzać, jest namiętny i możemy się razem długo bawić, więc czasu na dojście mam wystarczająco.

Gość gość
Ja potrzebuje masować sobie łechtaczkę, by dojść. Najłatwiej w pozycji na jeźdźca, ale ostatnio odkryłam wspaniały gadżet, który daje mi takie orgazmy, że facet jest w szoku, tak pulsuje. I on też od razu dochodzi :D Womanizer, tak się nazywa. Kupiłam na www.lulapink.pl, super sklep, polecam. Mają bardzo fajne gadżety, ale też kajdanki od nich mam :D

Gość gość
Pewnie że jest punkt G.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak orgazm pochwowy😭 :O kto was kształcił seksualnie?😭 Każdy orgazm pochodzi od łechtaczki. Ten pochwowy w cudzysłowiu też.Ponieważ pochwa jest połączona nerwami z łechtaczką i jest odpowiednikiem męskiej żołędzi. Proszę już nie zadawajcie takich głupich pytań:O

Gość gość
tu nie naukowa dyskusja:)

Gość gość
Nauczcie się najpierw budowy swojego ciała zanim żądacie kolejny raz pytanie na forum.