Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsssssssssssssikk

Wstydzę się iść na depilacje laserową i rozebrać do naga !!

Polecane posty

Gość apsssssssssssssikk

wybieram sie tam od jesieni i dojsc nie moge :O chcialam zrobic nogi i bikini ... ale jakos nie moge sobie tego wyobrazic , obca osoba maca mnie po nogach ( to jeszcze nie najgorsze) ale bikini !!! mam sie rozebrac do naga ,wystawic jej cipke zeby ona mi laserem tam grzebała ? :O

Gość to jest naturalne tak nas
zaprojektował Bóg biada człowiekowi przez którego dokonuje się zgorszenie ( Mt 18,7)

Gość lemonowacytryna z kiwi
wydaje mi sie ze dostaniesz specjalne stringi jednorazowe-zadzwon zapytaj jak sie ten zabieg wyglada .

Gość madrzy wiedzą ze
Buk bzyka sie z aniołkami teraz pojebusie :D w du pe se wsadz te cyferki Mt 18,7 napisane dla ogłupiania głupków takich jak Ty. Co do autorki , kosmetyczka widziala juz nie jedno , w kazdym renomowanym salonie dostaniesz jednorazowe stringi albo majtki , nie musisz byc nago. w Brazylii taką depilacje robią wszyscy ,nawet młode dziewczęta i jakos nikt sie nie wstydzi, topless to norma a u nas? buhaha gacie na cały tylek ,zakrywanie wszystkiego jak muzułmanki :O

właśnie dałeś pokaz swojej niskiej inteligencji Christian Boehmer Anfinsen biochemik: 1972 nagroda Nobla w dziedzinie chemii: "Myślę, że tylko idiota może być ateistą." Werner Arber genetyk i mikrobiolog: nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Chociaż jestem biologiem, muszę przyznać, iż nie rozumiem w jaki sposób powstało życie... Uważam, iż życie zaczyna się dopiero na poziomie funkcjonalnej komórki. Najbardziej prymitywna komórka może wymagać przynajmniej kilkuset różnych specyficznych makromolekuł biologicznych. W jaki sposób takie już dosyć złożone struktury mogły się połączyć pozostaje dla mnie tajemnicą. Możliwość istnienia Stwórcy, Boga, stanowi dla mnie satysfakcjonujące rozwiązanie tego problemu." Sir Derek Harold Richard Barton nagroda Nobla w dziedzinie chemii:"Nie ma żadnej niezgodności pomiędzy Nauką a religią... Nauka pokazuje, że Bóg istnieje." Alexis Carrel chirurg nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Najzwyklejszą pychą jest wierzyć, iż jest się w stanie poprawić przyrodę, gdyż przyroda jest dziełem Boga."

Gość madrzy wiedzą ze
podałas tylko trzy nazwiska a większosc (!) uznanych naukowców jednak jest niewierząca. Poza tym to cytaty wyrwane z jakiejs wypowiedzi , czesto niewierzący mowia w rozny sposob o Bogu niewierzac w niego. A teraz śmiało ,biegnij do kosciola rzucić stówke na tace , zasponsoruj nowego Volkswagena proboszczowi i biskupowi 🖐️