Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineza234565432

czy takie objawy mogą oznaczać ciążę?

Polecane posty

Gość ineza234565432

Cykle mam 28-34 dniowe przeważnie po 30/31 dni. Dziś mam 32 dc od jakichś 10/12 dni boli mnie brzuch jak na okres podobne skurcze z tym że bardziej boli mnie macica niż jajniki, piersi mam strasznie obolałe i spuchnięte od jakich 2 tygodni, i jest mi tam mokro, co chwila sprawdzam czy to przypadkiem nie okres przyszedł ale mam pełno białego rzadkiego śluzu. Nie wiem czy warto teraz zrobić test ciążowy bo ostatni cykl trwał u mnie 34 dni, a dziś jest 32 dc czy wrazie co wykarze mi ciążę? kochałam się ostatni raz 15 dc z narzeczonym.

Gość ineza234565432
upup

Gość ineza234565432
up up

Gość ineza234565432
jesli dzis bym zrobiła test to czy da on juz wynik pewny?

Gość matkaod rana do rana
ciezko powiedziec, mysle,ze powinien juz wyjsc, ale wiadomo - roznie z tym bywa. Ja bym na twoim miejscu zrobila, tym bardziej ze mialam podobne objawy do twoich. Brzuch bolal jak na @, a ja mialam tak mokro ze co chwile sprawdzalam czy to nie okres juz przyszedl. No i nie przyszedl ;)

Gość jak mnie takie pytania
na tym forum rozwalają Do lekarza idź bo nikt tutaj na 100% nie wpoie Ci że jesteś lub nie jestes w ciąży

A jak popatrzysz w lustrze na swoj dekolt i piersi to masz wiecej zylek niz zazwyczaj? To jest juz pewniejsza oznaka ciazy, aczkolwiek nie u wszystkich kobiet to wystepuje

daj spokoj co z tego ze cie rozwalaja, jak ci sie nie podoba nie czytaj, dziewczyna chce sie upewnic co ma zrobic

Gość ineza234565432
ja mam taką cienką skórę że u mnie takie żyłki widać na piersiach, dekolcie, wszędzie cały czas. Nie wiem czy dziś zrobić ten test czy poczekać jeszcze ze 2 dni jak okres nie przyjdzie.