Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramkas

Kiedy cnota staje się ciężarem - dylemat 25latki

Polecane posty

Gość atramkas

Witajcie. Mam 25 lat, jestem wykształconą i atrakcyjną dziewczyną. Mimo to, nigdy jeszcze nie miałam chłopaka i nie przeszłam inicjacji. Wszystko przez moje 'ideały'. Pragnęłam czekać na tego jedynego, z którym połączy mnie wielka miłość - takie tam pierdoły. Zbyt wiele książek, zbyt wiele filmów, za mało doświadczenia. Na razie nie zanosi się jednak, abym poznała kogoś wyjątkowego. Coraz częściej myślę o tym, że bardzo późno przyjdzie mi zaznać seksu, bliskości z mężczyzną. Frustruje mnie to, ponieważ mam swoje potrzeby. Autoerotyzm to już nie to samo. Kilka dni temu, przyszła do głowy pewna myśl: a może zacząć od przeciwnej strony? Najpierw wyluzować się nieco pod kątem seksualnym, by otworzyć się w końcu na uczucie? Teraz skończyłam już studia, ale w ich trakcie, leciałam na pewnego wykładowcę. Nadal pociąga mnie fizycznie, kiedyś byłam w nim też chyba zakochana. Myślę, czy napisać do niego, neutralnie zagadać, po czym subtelnie dać do zrozumienia, że mnie pociąga. Utrata dziewictwa z nim zawsze była moim marzeniem. Proszę o radę i pozdrawiam :)

Gość uuyuy
jestes bardzo niedojrzala, i czemu akurat wykladowca? daj mu spokoj, na pewno ma już zonę, dzieci, a jak nie to partnerke na pewno jakas ma. dojrzej najpierw

Gość obeznanyy
ale to bardzo dziwne ze nawet nie bylas w zwiazku,przeciez skoro jestes atrakcyjna to napewno sporo facetow sie krecilo wokol ciebie:P

Czekając na księcia z bajki możesz całe życie przesiedzieć w 'poczekalni'. Pewnie jesteś zbyt wymagająca.

Gość buhahahhahahahha
Tak tu każda dziewica to 7cud swiata, bajeczki jakich mało. I to w wieku 25l taaaa

Gość SzczeraPrawda.,.,.,
Bo ona jest tak atrakcyjna jak słonica w rui...

Gość miszel fajfer
Zdecydowanie za dużo filmów, obawiam się że mentalnie jesteś wciąz na poziomie "niewinnej nastolatki" muszę lekko sprostować: nie znasz swoich potrzeb, nie poznasz ich dopóki nie zaczniesz odczuwać pełnej satysfakcji z seksu. Niektóre kobiety po inicjacji uczą się swojego ciała latami. Wykładowcę zostaw w spokoju. Spotkasz normalnego faceta, to samo pójdzie. Tylko nie żyj marzeniami ani ideałami, bo takich nie ma. I nie traktuj dziewictwa w kategoriach balastu. Ja tam osobiście nigdy nie wiązałam seksu z emocjami, ale jak już masz z kims przeżyć ten pierwszy raz, to lepiej żeby przyjemnie zapadł Ci w pamięć.

Gość BARDZO WAŻNA INFORMACJA
Napisz do wykładowcy: Cześć przystojniaku,jestem wegetarianka i mam ochote na Twojego bananka

Gość atramkas
Chciałabym oczywiście zrobić mu loda, ale on ma takiego malutkiego, że nie dam rady wziąć mu do buzi.

pewnie jestes brzydka i nikt cie nie chcial zdjecie bez twarzy poprosimy

Gość atramkas
Jestem bardzo ładna - brunetka długie włosy, czarne oczy, ciemna cera.

Gość buhahahhahahahha
12:19 [zgłoś do usunięcia] yyughiuh pewnie jestes brzydka i nikt cie nie chcial zdjecie bez twarzy poprosimy Nawet jeżeli, to nie jest z nią tak żle ja z tobą. Pizduś z wielkim dupskiem, i brakiem męskich ramion, zamiast dupe kisić to byś cziczyć mógł, a nie narzekać pizduś

Gość Dziwny jest ten świat ????????
Pełen nastoletnich durnowatych lachonów oddających swe ciała w galeriach i szaletach a tu taki ewenement :O Ale skoro jesteś atrakcyjna to jak ty się uchowałaś tyle lat ? Nikt nie próbował cię poderwać ???

Gość pursuit of happiness
ja Cie doskonale rozumiem, bo sama mam podobnie (nawet jestem w tym samym wieku). fizycznie mi nic nie dolega, przeszkoda jest moja psychika. im wiecej lat mam, tym bardziej sie zamykam na ludzi. jak tak dalej pojdzie to skoncze jako zrzedliwe babsko z setka kotow.

I co tak jeździcie po tej dziewczynie, że ma 25lat i jest dziewicą? Widocznie tak się jej życie ułożyło... że dziś modne jest młócenie się jak króliki już od wczesnych lat gimnazjum, nie znaczy że każdy musi podążać tymi trędami!

Gość ewfewfefwfffe
hmm dziwne to troche w tym wieku byc dziewicą. w sumie każdy wiek ma swoje prawa ,a seks nie uważam żeby byl jakimś złem żeby tyle lat wytrzymywać ja pierwszy pelny stosunek mialam w wieku 18 lat. i uważam ,ze to w sam raz

Gość ewfewfefwfffe
I teraz też korzystam z seksu . mam 23 lata . nie uważam żeby to bylo cos złego . jesteś już dorosłą kobieta autorko,a nie dziewczynka

Gość atramkas
Ktoś się pode mnie podszywa. Pierwszy wpis jest mój, również ten. Pozostałe nie.

Gość atramkas
Nie przeczę - faceci są mną zainteresowani, jednak ja żadnym. Poruszam się o kuli, stąd moje kompleksy.

Gość atramkas
Drogie Panie, Dziś coś mi emocjonalnie 'odwaliło' i stąd ten dziwny temat. Na szczęście, już mi przeszło. Fajnam laska, po prostu muszę poczekać na równie fajnego faceta ;]. W związku z powyższym, temat zamykam.