Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagooodka3

no i nasza bajka rozpadła się jak domek z kart... ZDRADA?!

Polecane posty

Gość normalnemu zrównowazonemu
facetowi fb jest niepotrzebny mało tego porzadni mezczyzni smieja sie z tych popapranców co maja fb tan twój facet musie sie az tak lansowac ? ja jak poznaje faceta od razu pytam czy ma fb , naturalna selekcja jak ma nie mamy o czym rozmawiac i koncze spotakanie tylko zyciowi popaprancy nie moga zyc brz fb nn i gg

Gość .Nie z tej bajki.
Elwira z wyra --- lepiej nie ujęłabym tego. 🖐️ Posłuchaj jej, autorko. Jest dokładnie tak, jak pisze.

Gość jagooodka3
wiem że macie racje.... mój rozum to wie... jest mi tak ciężko ; (

Gość .Nie z tej bajki.
I będzie Ci ciężko...zobaczysz, ze po tej rozmowie jeszcze będziesz trzymała się kurczowo jego bladych tłumaczeń... Będziesz cieszyła się, że w ogóle jakoś to wyjaśnia, a swoje niewyjaśnione i nieugaszone obawy będziesz tliła w zarodku. Musisz znaleźć w sobie siłę. Przeczytaj sobie raz jeszcze to, co napisała Ci Elwira..bo to kwintesencja "poszerzysz krąg kobiet, które same sobie są winne, bo ich zranione ego potrzebowało uleczenia natychmiast wbrew rozsądkowi i wszystkim znakom na niebie i ziemi, że facet jest diabła wart"

Gość jagooodka3
coś czuje że i tak mu wybacze... ;/ może nie od razu ale po jakimś czasie

Gość .Nie z tej bajki.
Zrobisz, jak będziesz uważała za słuszne. Życzę Ci, żeby nasze przeczucia (osób, które odradzają Ci bycia z nim) się nie spełniły. A jeśli się spełnią.. obyś szybko otworzyła oczy.... Zastanów się nad tym poważnie.

Gość jagooodka3
wieczorem napisze wam jak rozmowa się potoczyła. Dzięki wszystkim za wsparcie :)

Gość .Nie z tej bajki.
Powodzenia 🖐️ :)