Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyuiujhjhhjhjnmnm,mpoopuuhhjjk

dziewczyna chce sie ze mna bić

Polecane posty

Jest to dla mnie niebywała sytuacja, na razie raguję śmiechem a mianowicie Trafiła w mój czuły punkt,więc to ona zaczęła, ja ją tam zwyzywałem coś tam odpowiedziała i powinno być wszystko ok. Przez jakiś czas jakieś zaczepki ,prowokowania w końcu w tym tygodniu siedziałem sobie przed nią i wydupcyła mi cyrklem w plery, i bulwers,ze bijemy się po szkole, ze jak jestem taki mądry i taki kozak.............. to co mam jej wpierdolić? co ona jest pojebana?

ja waże jakieś pond 90 kg lekko sobie podnoszę 100kg i takie tam Ona wazy max 60 i jakieś fintess doświatrzenie wiec ja sobie tego nie wyobrażam -Nie bije kobiet a po drugie taka walka jeśli jej wpierdolę to mi na jedno wyjdzie tak jak bym przegrał, jesli zamiast bić się z nią zerznę ja w pysk bo taki plan tez mam to tez mi na jedno wyjdzie

mamy po 18 lat.:) Ja się domyślam,że ona dobrze wie,że żadnej konfrontacji nie będzie,dlatego tak jej na niej zależy, zawsze potem powie,że się chciałą bić przecie,ale nie koniecznie musze się bic moge ją np wyruchać

Gość miszel fajfer
chciałam coś napisać, ale naprawde nie wiem co - brak mi słów, chyba po raz pierwszy :o dziewczyna, która publicznie chce sie lać ze swoim facetem? skrzywiliście mój światopogląd