Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Oli z pieluchą

Kto kupował pieluchy Helen Harper w Carrefourze?

Polecane posty

Gość Mama Oli z pieluchą

Byłam wczoraj u znajomej i zabrakło mi pampersów,więc zostałam "poczęstowana" pieluchą jej córki. Wydają się miękkie i dobrej jakości. Moja mała nie dostała po nich wysypki-a po większości dostaje,jedynie zielone pampersy były bezpieczne. Poszłam dziś i chcialam kupić-kosztują 20zł za paczkę 50sztuk-tańsze nawet niż Dada z Biedronki. I jednak się trochę boję-może ktoś je stosował dłużej? Córka koleżanki ma azs,więc jej skóra ogólnie jest w kiepskim stanie-ale może i te pieluchy podrażniają przy dłuższym stosowaniu? Stosował je ktoś?

Gość Mamalesia
Moja siostra kupowała je dla córki. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Jedynie narzekała,że nie mają elastycznych boków. Ale chłonność sobie chwaliła. Ja nawet nie próbowałam,bo młodego mi sypie po wszystkim prócz Happy belli i Pampersów premium care-nawet po activ baby dostał ostatnio uczulenia,a to przecież jedna firma...

Gość Mamalesia
Moja siostra kupowała je dla córki. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Jedynie narzekała,że nie mają elastycznych boków. Ale chłonność sobie chwaliła. Ja nawet nie próbowałam,bo młodego mi sypie po wszystkim prócz Happy belli i Pampersów premium care-nawet po activ baby dostał ostatnio uczulenia,a to przecież jedna firma...

Gość Mamalesia
Moja siostra kupowała je dla córki. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Jedynie narzekała,że nie mają elastycznych boków. Ale chłonność sobie chwaliła. Ja nawet nie próbowałam,bo młodego mi sypie po wszystkim prócz Happy belli i Pampersów premium care-nawet po activ baby dostał ostatnio uczulenia,a to przecież jedna firma..... :(

Gość Mamalesia
Przepraszam,że tyle razy ;)

Gość ja wypilam 2 lyzki
jesli corci kolezanki i Twojej tez nic nie jest to chyba sa dobre. Ale pytania zadajesz debilu jeden! :P

Gość ja wypilam 2 lyzki
jesli corci kolezanki i Twojej tez nic nie jest to chyba sa dobre. Ale pytania zadajesz debilu jeden! :P

Gość Mamalesia
A może porozmawiaj z koleżanką-kup paczkę na pół-jeżeli coś się zacznie dziać po kilku dniach,to wrócisz do starych pieluszek,a te co zostaną z połowy paczki oddasz koleżance. Tak stracisz 10zł i będziesz już miała pewność... Faktycznie czasami coś uczuli po jakimś czasie-albo reakcja alergiczna później wystąpi-niby 3-5dni, ale mam w najbliższym otoczeniu osobę z atopią i reakcje potrafią wystąpić nawet po 2tygodniach.

Gość Mama Oli z pieluchą
Mamaleszka dzięki-tak zrobię. A myslisz,że wypadało by jej ewentualnie tamte co zostaną też sprzedać? czy raczej dać już za darmo?