Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w 6 mies ciąży

MAMA CHCE MNIE WYRZUCIĆ Z DOMU

Polecane posty

a co konkretnie mowila? czyli w jakiej jest sytuacji? bo naprawde chetnie bym popisala:P

Gość kciukiem menelko ty tez
nie masz sie czym chwalic :o dupy dawalas juz w wieku 16 lat staremu dziadowi, ćpałaś i chlałaś i do tej pory jesteś jak żul spod biedronki a z kogos sie wysmiewasz. Sama jesteś nic nie warta puszczalską ktora rozstawia nogi przed kim sie da. A ten stary pryk juz sobie poruchał i poszedł szukac młodszej :D

że ma szczęśliwą rodzinkę, chłopak ją kocha i bedzie na nich zarabiał:D toś pomarańczo zaszalaała, tak stary pryk się zabwiał, całę 6 lat motylkow w brzuchu:D

Gość Wiecznie znerwicowany
Dobre. :)

Gość nie udaje jest
zapomniala sie przelogowac a teraz jej glupio wiec chce nieudolnie sprawe odkrecic durna psiocha

Gość myska.......
hahahaha:D

dejotka, a kto tutaj nie udaje? :) widziałam tu lepsze prowkejszyny :D zbanowana a wiesz co ja teraz robie? :) grzeje dupke w zacisznym pokoju mojego pietrowego domu, pokoik powoli przygotowuje na przyjscie Dzieciatka :) Po tak dlugim czasie stwierdzam, ze gowno wnosisz do merytorycznej dyskusji (zapoznaj sie z etymologia slowa "merytoryczna", a patrzac na twoj "poziom" (?), to najpierw w ogole ze slowem "etymologia" :D), wiec od teraz czuje sie, jakby takiego scierwa (mocno musisz miec zryta psyche patrzac na post wyzej; po narkotykach i puszczaniu sie ze staruchem :D wiesz co to szacunek do siebie? W sumie majac taki ryj tez bym cpala :D) nie bylo na forum. Konsekwentnie bede ignorowac twoje posty, nawet ich nie czytajac. A ty pisz sobie w proznie (wiesz co to jest?:D), znaj łaskę Pani :) :classic_cool:

Gość yhyhyyhy
poznańska sraczka polna walisz kałem

o, jeszcze jej nie wyjeali. zapewne po porodzie zastanie zmienione zamki-i dobrze.

jeszcze nie poroniłas? Tatus, to Cię w doopsko kopnał, więc zacznj zaepłniac skarbonke, bo za darmo , to Ci nawet na łeb nie napluje