Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia k525

co sie dzieje?

Polecane posty

Gość natalia k525

Nie wiem co sie dzieje wokół mnie. Bylam z facetam , moja najlepsza kolezanka od podstawówki zawsze uwazała go zlego , kurwiarza itp. codziennie słuchałam jak to on jest blee... Wypominała mi ze spedzam z nic codziennie czas ale to nie prawda przeciez ja miałam dla niej czas. Gdy bylismy gdzies razem ona cały czas dzwoniła płakala ze cos sie stało ze musze jej pomóc. Moj facet miał mi to za złe , ale ja miałam mu za złe ze tego nie rozumnie , ze nie moge zostawic przyjaciółki bez pomocy. Gdy przyjezdzałam jej niby pomoc okazało sie ze tak naprawde wyolbrzymnia wszystko...i znowu zaczynały sie temat mojego faceta , ze nie dba o mnie tak naprawde , ze jest zazdrosny , ze musze mu sie tłumaczyc , ze jest dziecinny bo pisze mi ciagle miłosne sms-y itp. Na kazdym kroku wytykała mi jego wady. On twierdził ze ona jest zazdrosna , ze robi takie akcje zebysmy sie nie spotykali... Przez to sie rozstalismy , gdy po rozstaniu on dzwonił do mnie zabierała mi tel i mowiła daj sobie z nim spokoj i znow mi mowiła jak jest zły , zaczełam w to wszystko wierzyc. Tak naprawde zrozumiałam ze tesknie za nim , ale olewałam go przez to wszystko 3miesiace i nie wiem jak teraz sie do niego odezwac... zaczełam tez ograniczac stosunki z ''moja przyjaciółka'' cały czas analizuje to wszystko... I jeszcze jedno ona zaczeła do niego pisac i co jakis czas pokazuje mi te smsy ze pisza ze soba i on jej nie daje spokoju... Nie wiem dlaczego to robi , musze jeszcze dodac ze ona go poznała pierwsza ale nic miedzy nimi nie było.

Gość natalia k525
Olaboga co się dzieje pizda pęka krew się leje. Pomoże ktoś?

Gość bebe.
'przyjacoleczka' od poczatku miala na niego chrapke