Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle te same osoby hmmm

Dlaczego na tym forum siedzą ciągle te same osoby ? Jesteście uzależnieni ?

Polecane posty

Gość ciagle te same osoby hmmm

Wchodze na forum Zdrowie i uroda ( o urodzie nie ma tu prawie nic :( ) od tygodnia i zauwazylam kilka nicków ktore piszą tu codziennie , od godzin przedpołudniowych do pozniej nocy. Bezrobotni ktorym sie nudzi? Nieudacznicy ktorych utrzymują rodzice ,mąż , spoleczenstwo czyli ZUS i MOPSy ? Nie mówcie mi ,że mozecie w pracy siedzieć na forum i pisać nędzne wypociny. Mnie szefowa by odrazu wezwala na dywanik , za drugim razem wywalila na zbity pysk bo chętnych n9ie brakuje.

Gość mam tak samo jak ty :)
np ta pamparampam dziecko ma a sidzidzi od rana do nocy. Ostatni się tłumaczyła ze rano jest w parcy i siedzi na kompie do popołudnia (fajan praca) wieczorem dziecko spi a co robi dziecko popołudniami jak siedziesz na kompie pamparampam ? Jak dla mnie to jak ktos ma taka prace ze moze sobie posiedziec na kafe to powinien miec dosc jak juz przyjdzie z parcy i zajmuje sie czyms innym, zwałszcza dzieckiem, a ty co przychodzisz z parcy i siadasz na kompa znów ? sciema ! nie pracujesz tylko siedzisz na socjalu i dziecko masz gdzies, uwazaj bo ktos cie podrypie ze sie nie zajmujesz dzieckiem.

Gość falista papuzka
ja nie widze by siedziłay te same osoby bo wszyscy zmieniaja nicki jak rekawiczki :)

Gość jhfkftyf
up

Gość fanka_anioła_stróża
nie siedza

Gość pampasrampa
jestem pampasrampa i moje dziecko spi

Gość jhnjdsfndjnd
jak to nie siedzą ?? Ja uczciwie przyznaje ze zawaliłam studia i siedze od wakacji przy kompie i gapie sie na kafeterie i wizaz.pl ,codziennie od rana do wieczora ,nie mam nic innego do roboty, nie mam wielu znajomych.. kto tu siedzi ? niejaki merkaba ktory promuje jakieś zielsko żywokost na wszystko... trądzic ,otylosc, zatrucia ,na jego koncie chomikuj.pl ma same katolicko faszystowskie antysemickie materiały leon_zawodowiec ktory kazdemu wmawia kandydoze ,zagrzybienie przewodu pokarmowego , jakas grzybiareczka ktora promuje jedzenie LIŚCI I TRAWy bo tak robią ŻYRAFY i goryle :D jakies felixxx , podobny do tych wyzej , fluorek tez jak oni ,ciągle naskakuje na pampaparama - ta z kolei siedzi tu non stop :O Te same osoby piszą CIAGLE o szkodliwosci mleka, mięsa , białka, nabiału i masy innych rzeczy. Ktos pyty o jedno ...oni wyskakują z mlekiem i osteoporozą , psychoza jakas :D np fobia społeczna = kandydoza , depresja = trzeba byc witarianienem bedziesz zdrowa Jestem glownie na forum uczuciowym - tam przesiadują jedne i ta same osoby ,dzien w dzien , niektorzy podobno od kilku lat ,w tym sławny Offerma ... 💤 wystarczy dokladnie poczytac kilkanascie tematów ,łatwo poznac ze niektore tematy zakladaja te same osoby pod roznymi nickami

Gość Grzybiareczka :)
I grzybiareczka nawiedzona witarinka po przjsciach z grzybem i chorobie zatok.

Gość leon_zawodowiecc
Nie każdemu, nie kazemu :)