Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daga_32

Brak apetytu i ząbkowanie

Polecane posty

Gość Daga_32

Kobiety, doradźcie coś! Moja córcia ma 19 m-cy. Ogólnie jest niejadkiem. Zje jak jej wciśniemy. Inaczej prz cały dzien nie zje kompletnie nic. Przegłodzenie nic nie da bo onanie czuje apetytu. Wszyscy mówią ze dobrze wygląda no ale to dlatego ze my robimy wszystko zeby zjadła swoje posiłki. Waży 10300. Tydzien temu skończyła brać antybiotyk na gardło. NIe chce jesc wogóle, nawet z wciskaniem jest kłopot. Pić tez nie chce. W środe raz zwymiotowała, wczoraj zrobiła kilka bardzo luźnych, wodnictych kup. Byłysmy u lekarza. Niby wszystko ok. gardło ok, osłuchowo tez. Dostała nifuroksazyd i probiotyk. Dzisiaj juz kup nie robi. Ale od jakiegos czasu te kupy są wogóle zielone. Straznie sie ślini, gryzie wszystko, wygląda mi na to ze idą kły. Ma 12 ząbków. Jedzenie tragedia totalna, picie tez, kupy zielone, popłakiwanie w nocy, czy to wszystko do zębów??? Bo ja juz nie mam pomysłu

Gość moja niejadla
moja nie jadla 5 miesiecy prawie nic bo szlo 6 na raz zebow;) kupy byly rozne ale i czesto brzydkie :) mozliwe ze na zeby to jest idz do pediatry i powiedz o tym bedzie wiedziala/wiedzial co na to poradzic

Gość Daga_32
no byłam u lekarza i w sumie nic mądrego sie nie dowiedziałam :( ona nie wie co jej jest