Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia.

Ciąża w młodym wieku

Polecane posty

Gość Gabrysia.

Witam mam 17lat i urodzę dwa miesiące przed skończeniem 18stki, na następnej wizycie moja gin pewnie będzie się pytać kto jest ojcem dziecka (bo będzie zakładać mi kartę ciąży) i tu rodzi się moje pytanie i wątpliwość, mianowicie czy mogę powiedzieć kto jest ojcem dziecka, czy ten chłopak nie zostanie pociągnięty do odpowiedzialności karnej? Dodam że z tym chłopakiem jestem 3 lata i bardzo go kocham i nie chciałabym żeby przez jakąś wpadkę poszedł przeze mnie siedzieć.Aha i dodam że on już jest dawno pełnoletni

Gość Gabrysia.
Czy okolicznością łagodząca dla niego w sądzie będzie to, że nie miałam z nim orgazmu. Po prostu wsadził bez gumki, poruchał, spuścił sie i wyjął. On miał orgazm a ja nie mialam.

Gość fkfkvjshdhey
JESTEŚ KU­RWĄ

Gość frt5re5yttttt
jeżeli jest pełnoletni to żaden problem,a z tobą myśle może być gorzej ale nie wiem przecież sex pożna uprawiac od 16 lat

Gość Gabrysia.
Boje sie czy za kare nie obetną mu siusiaka.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
lecz się głupia k*

Gość Gabrysia.
Temat jak najbardziej poważny, nie jestem kurwą nie robię tego za kasę tylko z jednym chłopakiem to robię, ale boje się o niego, a po za tym na drugim wpisie ktoś się podszył ;/ frt5re5yttttt dzięki za odpowiedź, rozmawiałam (już wcześniej ze swoim) i to samo mówiłam że przecież prawo pozwala od 16 lata on że ale zachodzić w ciążę można od 18tu inie wiem co robić :(

Gość mireczkaa
a od kiedy gin sie pyta o ojca???? On ma ciaze prowadzic:)

Gość Gabrysia.
właśnie też mi się wydaj że on ma tylko za zadanie sprawdzać czy z dzieckiem i z matką jest wszystko w porządku ale właśnie wszyscy mi mówią że się pyta. :/

Gość kasia jest ładna
-ale zachodzić w ciążę można od 18tu inie wiem co robić - A u niego to z głowką wszystko w porządku? Czy taki sprytny i z ojcostwa chce się wymigać?

Gość Gabrysia.
Jedynym ginem w naszej wsi jest moja ciotka.

Gość Gabrysia.
ta co się podszywa pode mnie zaczyna mnie denerwować ;/ i to ostro. No właśnie sama nie wiem, do mnie mówi żebym nie podawała ojca tylko jak skończę 18lat to że pójdziemy do urzędu i że wpiszemy że on jest ojcem. (Dodam że on nieźle umie kręcić więc wolę się wszystkiego po kolei dowiedzieć sama)

Gość monika0909
Słuchaj, lekarz nie zapyta Ciebie kto jest ojcem dziecka. W zależności od Twojej grupy krwi, może co najwyżej zapytać o grupę krwi ojca dziecka. Nic więcej. Ale to i tak poźniej, po wykonaniu przez Ciebie badań.

Gość Gabrysia.
Ale teraz sie zastanawiam czy to nie zaplodnil mnie jego tata. Byłam wtedy pijana, oni obaj spuszczali sie we mnie ? jak to ustalić który jest ojcem mojego dziecka?

Gość Gabrysia.
boże podszywaczko jesteś wkurwiająca ale tak dla twojej wiadomości ja nie pije alkoholu jego tata od kilku lat nie żyje więc zastanów się co piszesz :/ monika0909 dzięki za odpowiedź :)

Ludzie przestańcie sie pod kogoś podszywać, jak wam za mało śmiechu i zabawy to na podwórko śmigać i kury zaganiać wieśniaki. Tylko kurwy i ruchanie wam w głowie dzieci , chyba was mamusia jeszcze nie uświadomiła. Gabrysia- seks można uprawiać od 16 roku życia, z tego co wiem nie ma zadnego przepisu ,że w ciąze można zachodzić po uzyskaniu pełnoletności. Zawsze przecież można wpaść. Ale dziecko to nie sa zarty. Jakby mnie ktoś zapytał kto jest ojcem dziecka to bym otwarcie przyznała, nie ma sie czego wstydzić a co więcej nikt go nie pociągnie do odpowiedzialności KARNEJ.

Gość Gabrysia.
andrsze wielkie dzięki , i to wiesz nie chodzi o to że się wstydzę bo się nie wstydzę tylko on mi tak nagadał że się boję, bo nie chciała bym żeby przeze mnie kilka lat posiedział. No to fakt wpaść można jeszcze tym bardziej że się nie zabezpieczaliśmy w żaden sposób. Ale i tak dziękuję że jeszcze na tym forum są osoby które jeszcze normalnie i sensownie odpowiadają na pytania :))

wpisz go od razu, nic mu nie grozi procz alimentow na dziecko,od czego kombinuje jak sie uchylic z tego co widze. mieszkacie razem? pomaga Ci? co na to rodzina?

Gość Gabrysia.
on ma wielkiego 12 cm bzykacza

Gość Gabrysia.
Jak urodze to poprosze Was o ubranka dla maluszka.

Gość Gabrysia.
tak mieszkamy razem, pomaga i to bardzo a rodzina nic złego nie powiedziała na to że będę miała dziecko z nim.

nie ma sie czego bac, że wsadzisz go do więzienia:) musisz z nim szczerze porozmawiac czy napewno chce tego dziecka, czy sie go wstydzi czy coś. On sie napewno boi nie tego , ze pojdzie siedziec , ale tego ze bedzie musiał, a przynajmniej wypadałoby mu się Tobą i maluszkiem zając. Głowa do góry

dlaczego sie nie zabezpieczaliscie? przeciez to szczyt glupoty!! Boze!!! Twojemu facetowi nic nie grozi, ewentualnie mozesz wytoczyc tylko sprawe o alimenty, jezeli facet ci zwieje, a mysle ze o to wlasnie mu chodzi

jak Ci pomaga, mieszkacie razem, rodzina nie ma nic przeciwko to napewno wszystko bedzie dobrze:))

Gość Joasia,,
autorko, czy dziecko bylo planowane czy: a) zapomnieliście o gumce? b) gumka mu spadła? c) gumka mu pękła?

Gość no żal po całości
czyli facet Ci bzdur nagadał by nie płacić alimentów nie dość że głupia jesteś że uprawiasz seks w tak młodym wieku to jeszcze dajesz się załpdnić i ciemnoty wciskać gratulacje

Czy po ślubie moge zostawic moje panienskie nazwisko, zeby mama sie nie zorientowała? Zaczerniłam przeciw podszywom.

Gość Gabriella.x
Dzięki za miłe słowa. Dziecka nie planowaliśmy, no ale że to jest moja głupota to fakt przyznam mogłam się zabezpieczać jakoś ale on mnie zapewniał że nic się nie stanie (no ale do czasu ;/ ) Mówił mi że będzie mi pomagał ale z tego co po jego poprzednim związku widzę to nie liczę na zbyt dużo (też ma dziecko z poprzedniego związku i nie za bardzo się nim interesuje) więc nic mi innego nie pozostało jak tylko normalnie powiedzieć kto jest ojcem dziecka i czekać czy przypadkiem czegoś głupiego nie zrobi.

Gość Gabriella.x
a ta co się pode mnie podszyła dobra jest, założyła se konto i myśli że jest fajna xD